Rozenburg A2

Voor contact over wijzigingen rondom wedstrijden van dit team graag contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat.
afbeelding envelope Secretariaat.junioren@vvrozenburg.nl

Verslag 2de Pinkstermiddag toernooi A2 en B2/B4

2016-06-01 19:29:30 admin-corina

Dag 3 thuistoernooien 2016 (deel 2).

maandag 16 mei 2016.

De Pinkstermaandagmiddag werden de velden bezet door de A2 en de B2 en de B4. Waar is de B3 dan, zult u denken. Welnu, die was er het hele seizoen al niet. Wij vonden dat een goede reden om er geen toernooi voor te organiseren.

Bij de A2 verliep het vol krijgen van de poule ietwat merkwaardig. Het zag het er lang naar uit dat alleen Spijkenisse A4 te gast zou zijn op sportpark West. Maar diverse oproepen in diverse media bleken de oplossing. Pernis A1 zorgde er voor dat er aan poule met een volledige competitie gespeeld kon worden. Maar vlak voor het sluiten van de inschrijvingstermijn, was daar Halsteren A2. Die hadden waarschijnlijk op Marktplaats gelezen, dat we nog een team zochten voor de A2 poule. Het team van Halsteren A2 wilde wel eens iets verder dan de naburige sportverenigingen en meldde zich bij Rozenburg.

Leiders en spelers wilden er leuk dagje uit van maken. Welnu wij hadden de indruk dat dat prima gelukt is. Helaas ging de prijsuitreiking aan hun neus voorbij. Aad had de ploeg drie maal opgeroepen en er verscheen geen aanvoerder noch een andere vertegenwoordiger van de ploeg. Doorgaan dan maar met de volgende winnaar.

Later is de prijs uiteraard alsnog uitgereikt, al moest de beker wel op het terras afgeleverd worden. Want daar zat Halsteren A2 en het bleef nog lang berengezellig tot de ploeg vertrok om uit eten te gaan op de terugweg.

Natuurlijk werden er bij de A2 poule nog meer bekers uitgedeeld. Hieronder kunt u zien aan wie.

Poule A2
Nr. Gespeeld Punten Doelsaldo
1 Spijkenisse A4 3 7
2 Rozenburg A2 3 6
3 Pernis A1 3 4
4 Halsteren A2 3 0

Bij de poules van de B2 en B4 ging het zowaar nog eigenaardiger. Al lange tijd zaten de beide poules ‘vol’. Dat houdt in dat er voor beide teams drie tegenstanders vastgelegd zijn.

Vrij kort voor de toernooidatum ging het mis, twee teams gaven aan dat het onmogelijk was te komen. Geen probleem, want de oplossing zou zijn dat de resterende teams elkaar twee keer zouden ontmoeten. Niet veel later nog een afzegger. Lichte paniek bij de commissie, maar een oplossing werd gevonden: de twee poules samenvoegen tot een poule van vijf. Twee dagen en vele mails later toch weer een aanmelding. Terug naar het oorspronkelijke plan van twee poules. Nog geen dag later: excuses, ik was te enthousiast, maar het lukt niet een team bij elkaar te krijgen. Geen probleem, dan toch maar een poule van vijf.

Hoe die vijf teams de prijzen verdeelden, kunt u hieronder lezen.

Poule B2/B4
Nr. Gespeeld Punten Doelsaldo
1 SSS B1 4 8 + 5
2 Rozenburg B2 4 8 + 3
3 Oranje Wit B7 4 7
4 Vierpolders B1 4 3
5 Rozenburg B4 4 1

De dank van de toernooicommissie gaat uit naar de bekwame invallers en de  medewerkers van het keuken- en barpersoneel, scheidsrechters, leiders en spelers.

Bedankt allemaal namens,

De toernooicommissie.

Posted in: Laatste nieuwsRozenburg A2Rozenburg B2Rozenburg B4Read more... 0 comments

Reageren is niet mogelijk.