Rozenburg JO11-1

img_8380-jo111

img_8373-jo111

Staand vlnr: Gerard Timmer (trainer) Luka van Uitert, Tygo Spaans, Ryan Leerdam, Sam Vos, Joost Arendsen, Rob Post (trainer)
Zttend vlnr: Ruben Post, Dayvilanso Pieterse, Rensley Maria, Jayden Timmer, Souhoyl El Haouari, Levi Mbemba, Kevin v.d. Vliet

———————————————————————————————————————

 

 

Voor contact over wijzigingen rondom wedstrijden van dit team graag contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat.
afbeelding envelope mailto:Secretariaat.pupillen@vvrozenburg.nl

Rozenburg JO11-1 en Velo JO11-2 maken reclame voor het jeugdvoetbal 5-5.

2017-09-10 17:13:05 admin-corina

Volgens mij is het publiek de grote winnaar van vandaag getuige de tien doelpunten die er waren te bewonderen, sprak één van de uitblinkers van vandaag en maker van de mooiste goal van deze voetbalochtend, Keanu. Tja en als je dan ook nog bedenkt dat we twee spelers van ons eigen team misten maar gelukkig versterking kregen van Noufal uit de E2 die een beresterke partij speelden en dat Keeper Jayden zijn klasgenootjes letterlijk de helpende hand meermaals toe stak dan mogen we niet ontevreden zijn.

En nadat de stofwolken rond 11 uur waren opgetrokken en de artiesten van beide teams een wervende show op de Rozenburgse voetbalmat hadden voorgeschoteld aan het vele publiek. Kon menigeen met een voldaan gevoel de reis huiswaarts inzetten.

Voor vandaag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma en na de nederlaag van verleden week een prima gelegenheid om een gewenst resultaat te gaan behalen voor onze strijders. Tegenstander van deze, na wat zou blijken prachtige voetbalochtend, waren de krijgers van Velo uit Wateringen. Zonder onze ‘’Pirlo’’ in de goal, Ruben want die is voorlopig uit de roulatie vanwege een sleutelbeen breuk, een bij Rozenburg inmiddels bekend fenomeen. En zonder Niels, de sierlijke verdediger. Nadat de jonge en prima leidende arbiter van dienst, Nando om ietsje later dan gepland het eerste fluitsignaal liet klinken over de kunstgras mat op veld 4 werd direct al de toon gezet voor deze zeer attractieve pot voetbal. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd en beide teams hadden deze ochtend maar één doel en dat was die van de tegenstander veelvuldig op te gaan zoeken. Wat al direct gebeurde, het waren onze bezoekers die de score openende in de 4e minuut middels een prima aanval en dito goal. De spits van Velo bekroonde de voorzet vanaf de rechterkant op spectaculaire wijze door met een soort flying tackle de bal bij de 2e paal binnen te werken. Zo de toon was meteen gezet en nadat deze tegenslag was verwerkt kwam Rozenburg gaandeweg steeds beter in het spel en werd er in een hoog tempo het doel van de tegenstander opgezocht. Dit leverde het gewenste resultaat op want het was Gijs die goed op stond te letten en na een prima aanval via Keanu en Youri de gelijkmaker scoorde. Hierna volgde een sterke fase van Rozenburg waarin we de iets bovenliggende partij waren echter werden we wel weer op een achterstand getrakteerd, na niet goed opletten bij een corner werd de bal uitstekend binnen gekopt en keken we tegen een 1-2 achterstand aan. Nog niks aan de hand en binnen een mum van tijd stond het weer gelijk, een afstandsschot van Gijs belande met het nodige fortuin in het doel, 2-2. Op slag van rust kwamen de bezoekers ,ook hier met de nodige fortuin op een 2-3 voorspong en daarmee werd dan ook de ruststand bereikt. Op naar de Rozenburgse delicatesse gemixt met de iets te waterige siroop, geheel in de lijn van het weerbeeld van deze ochtend, waterig. Na de peptalk en tactische aanwijzingen op naar de 2e helft, een helft die bol zou staan van hoogtepunten.

 

Rozenburg begon matig aan de 2e helft en het waren de bezoekers die dan ook al vrij snel op een verdiende 2-4 voorsprong kwamen. Hierop kwam helaas geen direct antwoord van Rozenburg, sterker we bleven onder ons niveau spelen en modderden eigenlijk maar wat aan. Hetgeen onze tegenstander geenszins deed, die speelden prima voetbal en hadden in deze fase de wedstrijd kunnen en moeten beslissen. Maar zoals al eerder gerefereerd was het onze stand-in keeper Jayden die zijn ploeg voor een grotere achterstand behoede. Met enkele uitstekende reddingen behield hij zijn ploeg in leven alsmede meermaals verdiend applaus van het publiek.  En een oude voetbalwet geld dat als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel. Het was rond de 15e minuut in de 2e helft nadat we nauwelijks onder de druk uitkwamen was het Geert die de bal maar gewoon weg schoot en de bal belande bij Keanu, die de bal rond de middenlijn uit de lucht perfect aannam daarna wegdraaide bij zijn tegenstander en de keeper iets voor zijn goal zag staan en besloot om de bal er maar over heen te lobben en de bal op schitterende wijze over de keeper in het doel zag belande, wat een beauty.  Dit betekende de aansluitingstreffer en voor het nodige geloof bij Rozenburg. Niet dat we beter gingen voetballen maar er kwam duidelijk wat meer felheid en echte wil om te winnen in het team. Wat volgde was alweer een schitterende goal, deze keer waren de artiesten van dienst Colin en Youri. Het werd een schitterende aanval waar bij Colin de bal, a la John van het Schip in zijn beste dagen, panklaar legde op het hoofd van Youri die de bal met zijn ogen dicht keihard tegen de touwen aan kopte en voor de gelijke stand zorgde, 4-4. Dit zou nog zeker niet de eindstand betekenen want het was Velo die met nog zo’n 4 minuten te spelen op een 4-5 voorsprong kwam en op deze manier de overwinning mee naar huis wilde nemen. Moegestreden en geslagen probeerden we het nog, er viel nog een prachtig schot op de lat te bewonderen van Rozenburg maar het was Velo wat meer balbezit had ook in deze fase hield Jayden ons in leven door uitstekende reddingen te verrichten en met gevaar voor eigen leven de bal van menig Velo schoen af te plukken. Maar er zou nog één Rozenburgse vreugde explosie ontstaan.  Het was werkelijk in de dying seconds, arbiter Nando had het fluitje al in de aanslag om af te blazen. Dat Gijs nog éénmaal de bal oppikte vanaf eigen helft nog een allerlaatste keer op dribbelde richting het vijandelijke doel. Tot zijn eigen verbazing mocht hij gewoon door lopen, er werd hem geen strobreed in de weg gelegd. Met een uiterste krachtsinspanning schoot hij de bal in de uiterste hoek van het doel en buiten bereik van de keeper 5-5! Dolle vreugdetaferelen bij alles en iedereen aan Rozenburgse zijde, tjongejonge wat een geweldig einde van een heerlijke pot voetbal.

Man, man, man ik sta nog bij te komen met dit niet meer verwachte puntje, was de korte en heldere analyse van de als een echte aanvoerder voorop gaande in de strijd, Djemen. Voor het publiek is het allemaal best wel leuk maar we moeten er toch eens voor gaan zorgen om de boel achterin dicht te timmeren waren de wijze en ludieke woorden van Jayden  😉

Voor volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het program , dan nemen de strijders het op tegen Sportclub Monster, aanvang 09.45 uur.

Posted in: Laatste nieuwsRozenburg E1Read more... 0 comments

Rozenburg JO11-1 extra getraind bij Victoria'04

2017-09-04 09:44:34 admin-corina

Rozenburg JO11-1 extra getraind in mentale weerstand.

Ach ja, we moeten zeer kritisch in de spiegel kijken want wat wij de 2e helft ten toon spreidde op de Vlaardingse grasmat had erg veel weg van wat de beste voetballers van Nederland onlangs tegen de Franse paradepaardjes lieten zien, namelijk niet zo veel, waren de analytische woorden van het granieten rotsblok, Djemen. Misschien moeten we wel een aantal meiden toevoegen aan onze selectie, aangezien die onlangs het befaamde Hollandse voetbalspel nog enig cachet hebben gegeven en Neerlands hoop zijn in deze bange en donkere dagen van het Nederlandse voetbal.

(Een voorbode van de beoordelingskwaliteiten van de man die het spel in goede banen trachtte te leiden)

Voor vandaag stond de bekercompetitie op het punt van beginnen. Nadat we verleden week een prima toernooi hadden gespeeld met twee overwinningen en evenveel nederlagen konden vandaag de krachten worden gemeten met Victoria’04. In vele opzochten weer een bijzondere en opmerkelijke ervaring voor de mannen. Onder heerlijke omstandigheden werd er om 09.45 uur afgetrapt op een echte grasmat en net zoals afgelopen jaar schoten de mannen uit de startblokken. In een hoog tempo vlogen de aanvallen over het veld richting het Victoriaanse goal. Een ontketend Rozenburg speelde een uitstekende 1e helft en de tegenstander mocht van geluk spreken dat de ruststand werd bereikt met een, voor Rozenburg magere 3-2 voorsprong, na prachtige doelpunten van Keanu en Gijs 2x. Op naar de kleedkamer, en na een zomer lang wachten smikkelden de mannen weer de Rozenburgse delicatessen naar binnen. Op naar de, laten we zeggen opmerkelijke 2e helft en naar een nieuwe belevenis c.q. dieptepunt, het is maar hoe u het wilt interpreteren, in de voetbal carrières van zowel de mannen op het veld alsmede de ervaren oudere trainers langs de kant aan Rozenburgse zijde.  Het stralende middelpunt van deze one man show betrof de leidsman van deze ochtend, de beste man heeft een wanprestatie van formaat neergezet. Om aan deze dissonante leidsman de nederlaag toe te wijzen gaat wellicht wat te ver, want daarvoor was het vertoonde spel aan Rozenburgse zijde te matig maar dat de man een glanzende en prominente rol hierin vervulde moge duidelijk zijn. Een kleine greep, let wel een kleine greep, uit de dwalingen van de Victoriaanse clubman in hert en nieren! In de 1 helft werden Youri en Keanu op een duidelijk onrechtmatige manier in zeer kansrijke posities gestuit. Waar in beide gevallen op zijn minst een vrije trap op zijn plaats was geweest. In het junioren en/of senioren voetbal hadden hiervoor zeker kaarten voor worden gegeven en over welke kleur had men dan ook nog kunnen discussiëren. Het volgende slachtoffer betrof, Djemen die ook redelijk ondersteboven werd gelopen en geblesseerd op de grond bleef liggen waarna er gewoon mocht worden doorgespeeld. En waaruit uiteindelijk na een zeer lange aanval werd gescoord door onze tegenstanders.

(Zoals u hier al kunt zien is de beste man hier het spoor/zicht al bijster getuige waar de bal is en waarnaar hij kijkt)

Dit alles was echter nog niks bij wat de beste man in petto behield voor zijn ‘’moment of glory’’  in de 2e helft. Nadat we op een 6-4 achterstand werden getrakteerd was het Colin die zijn 2e goal van deze ochtend zou gaan produceren, na een prima aanval schoot hij de bal in het goal, let wel de bal ging niet in een hoek maar door het midden van de goal. Een gat in het net, de boarding waar de bal tegenaan ketste terug het veld in en een scheidsrechter die zich ontfermde over een Victoriaanse speler die ogenschijnlijk geblesseerd op de grond lag en waar al zijn aandacht naar uit ging, zorgde ervoor dat er een achterbal werd gegeven!!? in plaats van de aansluitingstreffer. Op dit moment waren er nog een dikke 8 minuten te spelen en dus nog alle kans op een gewenst resultaat. Dit zorgde uiteraard voor de nodige consternatie aan Rozenburgse zijde en werd op een nadrukkelijke manier verteld dat het toch echt een goal was wat zojuist was geconstateerd door bijna alles en iedereen. Maar hij bleef onverbiddelijk en gaf gewoon een achterbal, een uitstekend staaltje van Victoriaanse gastvrijheid. Na deze beslissing werd de wedstrijd nu van beide kanten wat feller en kregen de slidings een groter aandeel in het spelbeeld. Hierop besloot de man om de spelers op het veld even bij elkaar te roepen en te vertellen dat het allemaal wat rustiger moest. Om vervolgens in de laatste 2 minuten de trainers van Rozenburg te sommeren een speler eruit te halen omdat die in zijn ogen dreigde te ontsporen in verbaal geweld, wel te verstaan en dan niet in grove bewoordingen. Aan dit genereuze gebaar werd geen gehoor gegeven door de trainers waarop de leidsman dreigde de wedstrijd te beëindigen. Deze geste werd dan ook geaccepteerd en zo eindigde onze eerste bekerwedstrijd in een 7-4 nederlaag en een bijzondere ervaring rijker.

 

Voor aankomende zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen Velo op het programma. Locatie Sport Park West, aftrap 09.45 uur een prima gelegenheid om ons te revancheren.

Posted in: Geen categorieLaatste nieuwsRozenburg E1Read more... 0 comments

F1-E1 en D1 sluiten het voetbalseizoen af met toernooi in Duitsland.

2016-06-30 13:06:12 admin-corina

Afgelopen zaterdag 25 juni gingen de gladiatoren van v.v.Rozenburg F1-E1 en D1 het huidige voetbal seizoen afsluiten middels een toernooi te spelen in het Duitse plaatsje Essen, waarbij de plaatselijke voetbal verenigingen ESC 06 Reilingshausen en SpVgg Steele  hun poorten hadden geopend voor een groot aantal voetbalteams uit Duitsland en Nederland.

F1 Duitsland 2         F1 Duitsland

Het begon bij de F teams om 10:00 uur in de ochtend met totaal zo’n 35 teams die gingen strijden om de hoogste plaats en de daarbij behorende eeuwige Duitse roem. In de stromende regen moesten de aankomende toppers in totaal 5 wedstrijden spelen, waarvan er twee keer nipt werd verloren, twee keer onverdiend werd gelijk gespeeld, die hadden we echt moeten winnen. Na twee keer op voorsprong te zijn gekomen werd de overwinning toch weggegeven, tjaa die echte Duitse mentaliteit hé. En de laatste wedstrijd werd met grotere cijfers verloren en zo eindigde voor de F1 het toernooi zonder overwinning. Wel is er een duidelijke overwinning geboekt, in de na afloop van een wedstrijd gebruikelijke Yell wat ze in Duitsland doen. Dan gaan beide teams tegenover elkaar staan en schreeuwen ze iets onduidelijks tegen elkaar, net zoiets als de Ijslandse HUH, waar onze toppers de befaamde woorden en vanaf nu dus legendarische Yell ’’Poepiescheet,Poepiescheet introduceerde. Daarbij onze Duitse vrinden duidelijk op het verkeerde been zetten om ze daarna in totale chaos en onwetendheid achter te laten.

Al met al  was het voor deze generatie een leerzaam toernooi en zijn de mannen een waardevolle en bijzondere voetbal ervaring rijker.

 

F1 duitsland Essen 25 juni 2016-1

 

Voor Rozenburg E1 begon het toernooi pas eind van de middag, maar iedereen was op tijd vanaf huis vertrokken en rond het middaguur was iedereen ingecheckt en werd er koers gezet richting het complex van SpVgg. Steele 03/09. Helaas was het verre van droog en was er geen kantine op het complex. Gelukkig waren er door de organisatie wel tenten neergezet en was de bar ook overdekt.

E1 Essen

Om 15.28 uur trapte E1, onder luide aanmoedigingen van het meegereisde publiek, af voor de eerste wedstrijd. Het veld was kleiner dan men in Nederland gewend is en dat was deze wedstrijd goed te merken. Helaas werd deze wedstrijd dan ook met 1-0 verloren. De 3 volgende wedstrijden werden wel gewonnen (1-0, 4-0 en 3-0), en de laatste wedstrijd zou gaan bepalen of E1 eerste of tweede zou worden. Helaas kwam E1 niet verder dan 3-3 waardoor JuSpo Altenessen er met de eerste plek vandoor ging. Gelukkig deed dit niks af aan de sfeer die er bij het meegereisde publiek heerste, en werd dit door de organisatie zeker gewaardeerd.

 

E1 duitsland Essen 25 juni 2016

De avond werd door de vrouwen en spelers afgesloten bij de Mac Donalds, terwijl de mannen op zoek gingen naar een kroeg om nog wat van het EK te zien.

 

 

De volgende ochtend zat iedereen rond 9 uur aan het ontbijt en werd het leuke weekend afgesloten.Ook voor de toppers van de D1 ging het toernooi in de middag van start en onder dezelfde regenachtige en vooral natte omstandigheden werd er een prima toernooi gespeeld, waarbij in de vier poule wedstrijden geen enkele tegengoal werd geïncasseerd en ook geen nederlaag werd geleden , middels één gelijkspel 0-0 en drie verdiende 1-0 overwinningen. Tevens maakte in de laatste poule wedstrijd de Nederlandse Bomber zijn debuut bij de talenten van de D1 en deed dat zeker niet onverdienstelijk. Hij was een oase van rust in de punt van de aanval , niet van de bal te krijgen, elke bal werd vakkundig op de borst aangenomen en op een dito manier panklaar gelegd voor de opkomende middenvelders die de overige ploegmakkers blindelings wisten te vinden om zo met soepel voetbalspel de tegenstanders duidelijk demonstreerden wat en hoe je de Hollandse voetbalschool tot in de finesse ten uitvoer brengt! Daarbij zich onbewust de favorietenrol toe-eigenden en waarmee de bereikte kwart finale een feit was.  Voordat die kwart finale gespeeld diende te worden, ontstond er enige consternatie omdat de eigenlijke tegenstander al naar huis was gegaan, zeer waarschijnlijk onder de indruk het totaalvoetbal wat was gedemonstreerd en moest er nu wederom worden aangetreden tegen een ploeg waarvan we in de poule al van hadden gewonnen. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen, echter kwamen de mannen al na 3 minuten op een 1-0 achterstand en lukte het de resterende tijd helaas niet meer om tot scoren te komen om zodoende het toernooi hier te beëindigen. De historische woorden ‘’ zijn we er toch weer ingetuind’’ klonk er hevig teleurgesteld langs de kant van het veld. Na afloop werden de frustraties van het mislopen van de halve finale in zangvorm, op de welbekende klanken van 7 nation army, geuit jegens onze Oosterburen.

Maar nadat de grootste teleurstelling was verdwenen konden ook deze toppers na afloop terug kijken op een prima toernooi en wederom een voetbal ervaring rijker.

D1 Duitsland

Posted in: Laatste nieuwsRozenburg D1Rozenburg E1Rozenburg F1Read more... 0 comments

DE KAMPIOENEN VAN DE JEUGDAFDELING

2016-05-09 08:30:47 admin-marco

De TROTS van de v.v. Rozenburg

Op zaterdag 7 mei werden tijdens de rust van het 1e van de v.v. Rozenburg de kampioenen in het zonnetje gezet.

Maar liefst 4 jeugdelftallen zijn er KAMPIOEN geworden

De C1, de C2, de E1 en de E4

Nog niet alle elftallen zijn uitgespeeld dus wie weet worden er op de familiedag nog een aantal elftallen gehuldigd.

Leiders, trainers en spelers namens de jeugdafdeling en het bestuur allemaal heel hartelijk gefeliciteerd.

Het is een super prestatie van jullie allemaal.

Link naar alle foto’s

IMG_RMV_4767

IMG_RMV_4757

IMG_RMV_4748

IMG_RMV_4737

Posted in: foto galleriesJeugdLaatste nieuwsRozenburg C1Rozenburg C2Rozenburg E1Rozenburg E4Read more... 0 comments

Thuistoernooi 5 mei 2016

2016-05-08 19:55:23 admin-marco

Alles en iedereen was er klaar voor. Het beloofde een leuk toernooi te kunnen worden. Alle poules waren ingevuld. Ieder team had drie tegenstanders en dat was wel eens anders geweest.

En dan iets meer dan een week voor de toernooidag, stak het afmeldingsspook de kop op.

De poules van de A1 en B1 werden het hardst getroffen. Vooral de A1 daar meldden zich eigenlijk drie van de drie deelnemers af. Met onze complimenten aan LMO A1, want die meldde na het slechte nieuws, ook goed nieuws. LMO had Leonidas A2 bereid gevonden hun plek in te nemen. En dat maak je als toernooicommissie niet vaak mee.

Bij de B1 meldden twee van de drie tegenstanders zich af. Dan zakt je eigenlijk de moed in de schoenen. Helaas was het niet haalbaar voor de A1 en B1 om het toernooi om te zetten in een oefenwedstrijd. Dus de middag zou er maar een poule, die van de C1, gespeeld worden. Tenzij……..

De ochtend werd in ieder geval met volle poules gespeeld. D1 op het hoofdveld en de E en F1 op veld twee.

Bij de D1 bleef het tot de laatste wedstrijd spannend. Hermes DVS D1 en TOGB D2 stonden gelijk. In doelsaldo stond TOGB D2 1 doelpunt voor. Voor de snelle rekenaars. Bij winst was de winnende ploeg kampioen en bij gelijkspel zou TOGB aan het langste eind trekken.

Het werd een spannende wedstrijd die in de laatste secondes nog niet beslist was, dus dat hield in dat TOGB met de grootste beker naar huis toe mocht.

 

Poule D1    
Nr.   Gespeeld Punten Doelsaldo
1 TOGB D2 3 7 + 5
2 Hermes DVS D1 3 7 +4
3 Rozenburg D1 3 3  
4 VFC D2 3 0  

 

Op het tweede veld streed de kersverse kampioen E1 om de hoogste eer. Ook hier was de laatste wedstrijd bepalend. Voor aanvang had MVV’27 E1 al zes punten vergaard en Rozenburg E1 slechts drie. De winnende ploeg zou dus ook zes punten vergaren en zou het doelsaldo bepalend gaan worden. MSV’71, Rozenburg en Excelsior’20 hadden voorafgaand aan de laatste wedstrijd overigens allemaal drie punten.

In de wedstrijd tegen MSV’71 E1 gaf het scorend vermogen van Rozenburg de doorslag. De competitie werd ongeslagen afgesloten met een score van 124 doelpunten uit 18 wedstrijden.

De wedstrijd werd gewonnen door Rozenburg en door de laatste overwinning, hadden ze ook een beter doelsaldo. Ook de derde en vierde plek werden toegewezen op basis van doelsaldo.

Hoezo: spannende poule?

Het resultaat:

 

Poule E1    
Nr.   Gespeeld Punten Doelsaldo
1 Rozenburg E1 3 6 + 7
2 MVV’27 E1 3 6 + 1
3 Excelsior’20 E1 3 5 – 1
4 MSV’71 E1 3 3 – 7

 

Het veld ernaast was in gereedheid gebracht voor de strijd bij de F1 poule. Ook hier een compleet deelnemersveld. Deze poule werd in de op een na laatste wedstrijd al beslist, dus ging de laatste wedstrijd voor de tweede plaats. Het lukte F1 niet op de rangschikking van vorig jaar te verbeteren. Ook toen werd een derde plaats veilig gesteld. Wanneer de tactiek van de leider goed ten uitvoer gebracht zou zijn (1x winst, 1x verlies, 1x gelijk) zou overigens hetzelfde resultaat geboekt zijn. Dus aan de tactiek lag het niet.

 

Poule F1    
Nr.   Gespeeld Punten Doelsaldo
1 Binnenmaas F1 3 9  
2 MVV’27 F1 3 4  
3 Rozenburg F1 3 3  
4 Excelsior’20 F1 3 1  

 

Na afloop van de laatste wedstrijd was het resultaat snel bekend en dit werd aan eenieder die het wilde horen medegedeeld. Toen de laatste beker uit handen was gegeven, stroomde de kantine leeg en kon alles in gereedheid gebracht worden voor het middaggebeuren.

Zo tussen half een en een uur stroomt de kantine dan weer vol met de acteurs voor het middagspektakel. Maar wanneer er twee poules afgeblazen moeten worden valt er niet veel binnen te stromen.

De strijd der giganten in de poule van C1 stond eigenlijk, zo bleek achteraf, al meteen op het programma. SV Charlois en Rozenburg ontmoetten elkaar in de eerste wedstrijd. Deze werd in de allerlaatste minuut beslist door een doelpunt van SV Charlois. Vanaf een zonovergoten terras, werden de wedstrijden gevolgd door de supporters die met volle teugen genoten van het mooie weer en het aantrekkelijke voetbal.

De prijsuitreiking was snel gedaan. Hier nog even de resultaten:

 

Poule C1    
Nr.   Gespeeld Punten Doelsaldo
1 SC Charlois C2 3 9  
2 Rozenburg C1 3 6  
3 VFC C2 3 3  
4 RKSVGDA C2 3 0  

 

Ondanks het gemis van twee poules, kan er toch teruggekeken worden op een leuke toernooidag. Tenslotte moeten we het doen met de teams die er zijn en niet met de teams die er niet zijn. Hoewel we graag gewild hadden, dat ze er allemaal bij waren.

De aanwezige teams hebben er een hele fijne dag van gemaakt, leuke wedstrijden laten gezien, en heel mooi weer. Maar dat laatste is de toernooicommissie niet aan te rekenen.

En wie er gelukkig ook bij waren, en waarvoor al een paar applausjes gegeven zijn, dat zijn de barmedewerkers en de scheidsrechters. Zonder hen geen versnapering en geen wedstrijden.

Met dank aan iedereen die geholpen heeft deze dag tot een succes te maken, denken we nu alweer aan het pinksterweekend, want ook dan hebben we weer twee toernooidagen op het programma staan. Hopelijk weer op een zonovergoten terras.

 

Tot dan.

De toernooicommissie.

Posted in: JeugdLaatste nieuwsRozenburg C1Rozenburg D1Rozenburg E1Rozenburg F1Thuis toernooienRead more... 0 comments

 

Reageren is niet mogelijk.