Rozenburg C1 kampioen + halve finale KNVB beker

By Marco »

Zaterdag 7 mei speelde Rozenburg C1 de kampioenswedstrijd tegen Zwaluwen. De dag werd gestart met een stevig ontbijt bij de familie Buitenhek. Hierna vertrokken de selectie en de supporters naar Vlaardingen om het felbegeerde kampioenschap te behalen.

Het duurde even voordat het eerste doelpunt gemaakt werd, maar daarna volgden er vele. Na 70 minuten was de uitslag 0-8.

Het kampioenschap werd gevierd met gebak, kinderchampagne, ploppers en natuurlijk een luid applaus.

Bethslot had gezegd `als wij kampioen worden, dan mag mijn haar eraf`. Deze belofte is hij nagekomen. Trainer Ruud had zijn tondeuse meegenomen.

Na de wedstrijd zijn de selectie en de supporters naar het Sportpark West vertrokken. In de rust van het eerste elftal werden de teams die tot nu toe kampioen geworden zijn, gehuldigd.

Daarna werden de mannen nog getrakteerd om patat met limonade.

Klasse mannen van de C1, we zijn trots op jullie!!!!

Nu nog proberen om de KNVB beker voor de C1 in de wacht te slepen. A.s. woensdag 11-05-2016 om 19.30 uur is op Sportpark west de KNVB halve bekerfinale tegen HBSS.

U komt toch ook kijken?

Facebooktwitter

Reageren is niet mogelijk.