As Zaterdag veel voetbal en vermaak op Sportpart West!

By Arno van Dop »

Voor as zaterdag is er veel te doen op Sportpark West, natuurlijk speelt ons vlaggenschip thuis, maar ook ons tweede elftal trapt voor het eerst af voor de competitie. Zij waren vorige week  vrij vanwege een ongelijk aantal elftallen in de competitie. Maar dat is niet alles s’morgens zijn er al leuke wedstrijden waaronder Rozenburg onder 13 jaar (JO13 ).

Rondom het voetbal is er ook veel te doen een BBQ, Rad van Avontuur en na de wedstrijd de DJ – Hans die met lekkere muziek een gezellige sfeer zal creëeren.

Rozenburg JO13

De pupillen van trainer Erik van de Ridder en Vince Lissenberg staan om 12.00 uur tegenover aartsrivaal Excelsior M. Rozenburg is de competitie goed begonnen in de eerste klasse, afgelopen week wonnen zij met 3-4 bij  vv Hellevoetsluis.

Rozenburg 2

Rozenburg 2 tegen Rockanje 3 is de eerste wedstrijd van het seizoen voor ons tweede elftal. Trainer Hans van Aalst zal dit seizoen mee willen doen om zo snel mogelijk uit de 4e klas te willen promoveren. Om 12.00 uur is de aftrap om hier een een goed begin mee te maken.

Rozenburg 1

Rozenburg – Zinkwegse Boys zal in het teken staan van een revanche op de wedstrijd van afgelopen week tegen DRL. Eenvoudig zal dit niet zijn, Zinkwegse Biys verloor welliwaar met 2-4 van RHS maar was grotendeels een gelijkwaardige tegenstander. Of Rozenburg hersteld is van de afstraffing zal blijken als om 14.30 uur de aftrap heeft plaatsgevonden. Trainer Dennis Zaal kan, op Joris van Driel en Maik den Ouden na, over een complete selectie beschikken.

Tot ziens as zaterdag op Sportpark West!

Facebooktwitter

Reageren is niet mogelijk.