B1 kan opgaande lijn niet verlengen tegen OVV: 0-1.

By Marco »

Na de in de onterechte extra-extra tijd gelijkgespeelde wedstrijd tegen Brielle en doelpuntrijke overwinning(hattrick Ivar) tegen VFC, vandaag thuis tegen OVV. Uit een 2-3 overwinning en dus moest het mogelijk zijn om weer drie punten te pakken. Afgemeld vanwege wintersport: Ivar en Marnix. Bij de kansen die we zouden krijgen mis je deze spelers wel. Van Trainer Ruud(C1) kregen we Martijn als extra reserve. Aanvallend zeker verdienstelijk maar kwam verdedigend fysieke kracht tekort. Luuk en Martijn begonnen op de bank. Maxim schoof weer naar voren i.t.t. tot de laatste wedstrijden en Jeffrey weer iets meer naar achteren. Max moest Ivar vervangen in de spits.

Na vijf minuten was het echter al raak voor OVV. Balverlies op het middenveld: niet weten waar een vrije man staat en daardoor te lang met bal aan voet doorgaan. Bal wordt snel uitgespeeld en gaat onhoudbaar langs Fabian het doel in: 0-1. OVV laat Rozenburg komen maar oa de twee dames zorgen ervoor dat Rozenburg niet echt gevaarlijk kan worden. De mee opgekomen Jeffrey kan in de tiende minuut net niet bij een voorzet  van Luuk. Opkomend vindt er veel balverlies plaats wat misschien ook wel een verdienste is van het strakke dekken door de tegenstander. Het is pas na 25 minuten dat de eerste echte kans er is voor Rozenburg: schot Luuk gaat mis. Even later zijn er nog twee kansen maar schot Jeffrey gaat over en na een snelle aanval via Maxim wordt zijn voorzet slecht afgewerkt. De prima fluitende Seters geeft resoluut geel aan de nr. 11 van OVV na natrapbeweging. Tot de rust met man meer had verder geen positief effect bij de B1.

Weet niet of trainer Richard dezelfde worden heeft gebruikt als collega Louis bij Manchester, maar in het veld was er weinig van te merken. Miste bij Rozenburg de “bezieling,overgave,g….” heel duidelijk. Meeste persoonlijke duels werden verloren en ook het overzicht ontbrak duidelijk om iets creatief te doen met bal. Grensrechter redt ons nog voor een tweede doelpunt als deze na een vrije trap wordt ingeschoten en scheidsrechter dit doelpunt niet telt. Er zijn wel enkele kansjes maar ook Jeroen en Nando moeten alert blijven op de snelle counters van OVV. Schot Luuk wordt geblokt en een mooie pass van Martijn op Jochem wordt helaas niet afgemaakt door Jesse: naast de verkeerde kant van paal. Komen nog een keer goed weg als een schot net boven de kruising achter gaat. Het gevaarlijkst voorin is eigenlijk Jeffrey maar heeft weinig geluk met zijn schot. In de slotfase haalt Jochem met een fraaie vrije trap nog bijna de gelijkmaker binnen maar de keeper pakt de bal net voor de lijn.

Vandaag dus duidelijk een gebrek aan overtuiging en creativiteit maar misschien zijn die volgende week weer terug na het trainen en met Ivar en Marnix.

Facebooktwitter

Reageren is niet mogelijk.