Wedstrijdverslag Rozenburg JO7-2 op zaterdag 7 oktober 2017

By Corina Rens »

Verleden week wonnen wij met 3-8 tegen vv. Hellevoetsluis. Deze week zouden wij thuis de andere club uit Hellevoetsluis, FC. Vlotbrug, ontvangen. De wedstrijd zou aanvangen op de zeer schappelijke tijd van 11.00 uur. Ondanks het vele hemelwater ging de wedstrijd gewoon door en daar waren we allemaal blij om. Omdat er twee afmeldingen waren zaten er 6 sterspelers in de kleedkamer. Jacinto, Frits, Mounir, Tycho, Elisabella en nieuwkomer Olivia stuiterde door kleedkamer 2. We hadden van Jeanette gehoord dat JO7-1 een klinkende overwinning had behaald dus we waren extra gedreven om ook te winnen. De strategie werd besproken, Elisabella zou het doel verdedigen en Jacinto ging de diepe spits in, de rest op het middenveld met Mounir of Frits als spelverdelers en Tycho en Olivia op de vleugels als opkomende verdedigers c.q. middenvelders. Op het veld bleek dat Vlotbrug ook 6 spelers had dus we spraken af 5 VS 5 te voetballen. Eerste reserve zou Olivia zijn en daarna mocht iedereen omstebeurt of als je moe was. Het begon al gelijk goed en beide teams hadden mooie aanvallen. Echter, op een zeker moment wist Mounir zich te ontworstelen aan de verdediging en scoorde de verlossende 1-0. Toch bleef Vlotbrug sterk opkomen en er hing een gelijkmaker in de lucht. De voetbalgoden waren ons gelukkig goed gezind en twee inzetten van FC. Vlotbrug eindigde op de paal. Ook wij hadden 1x pech en een mooi schot eindigde op de paal. We sloten de eerste helft af met een 1-0 voorsprong. In de kleedkamer stond siroop en een banaan. Terwijl wij dit lekker opdronken en -aten kregen we een peptalk en tips van de trainers/leiders Monique en Dominic ook Jeanette had nog wat tips.

De tweede helft begon gelijk sterk van vv. Rozenburg en al snel konden we 1 doelpunt optellen bij de stand, 2-0! Daarna ging het hard en kon je goed zien dat wij een team zijn waar iedereen een keer inschiet en we allemaal mee verdedigen en aanvallen. Mounir, Jacinto en Frits zorgden voor de doelpunten en met een eigen doelpunt van FC. Vlotbrug stond het uiteindelijk 8-2. Alles bij elkaar een heel geslaagde en gezellige wedstrijd.

Volgende week uit tegen Brielle, groeten,

Dominic en Monique

Facebooktwitter

Reageren is niet mogelijk.