• Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen Spirit werd Onur Can Zaif afgelopen zaterdag in de bloemetjes gezet. Vorige week speelde hij tegen CWO zijn 100e officiële wedstrijd in de hoofdmacht en dat laat het bestuur niet ongemerkt aan zich voorbij gaan.

Op 20 september 2014 maakte hij als 17-jarige zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam in de 3e klasse. In de 81e minuut viel hij in voor Jeroen van Balen. Rozenburg stond toen onder leiding van trainer Rob Vuik. In dat elftal kwamen toen onder meer doelman Benny van der Meer uit en verder Leon Nigg, Adam Beker, Lester van Kaam, Johan Don, Rick Tas en Yoeri Bak. Daarnaast spelers die nu, na 7 jaar, nog steeds een vaste waarde voor het eerste elftal zijn: Elroy van Seventer, Vince Lissenberg, Jordie de Groot en Lennart Quak.

Rozenburg eindigde dat seizoen als 3e met een vervangende periodetitel als prijs. Dat leverde geen succes op. Kethel Spaland had in 3D de titel voor zich opgeëist.

Trainer Dennis Zaal
    Tijdens het seizoen 2015 – 2016, 2016 – 2017 kwam Rozenburg, onder leiding van trainer Dennis Zaal, in de 3e klasse D uit en werd respectievelijk 7e en 3e in de eindstand. Nieuwenhoorn en Rhoon eisten de afdelingstitel op. Het dienstverband met de trainer eindigde in oktober 2017.

Mark van Os
    Hij werd opgevolgd door Mark van Os (met als interim-trainer Erik van de Ridder tot eind 2017) die tot het einde van het seizoen de 3e klasser onder z’n hoede had.

Peter-Marcel Nauta

Bij het ingaan van het seizoen 2018 – 2019 ging Rozenburg een dienstverband aan met Peter-Marcel Nauta. In zijn eerste jaar resulteerde dat in promotie naar de 2e klasse. Onur maakte dat van nabij mee. Tijdens de finale tegen Zuidland was hij erbij! Een mooi hoogtepunt. De seizoenen 2019 – 2020 en 2020 – 2021 eindigden vroegtijdig door de corona.

Blessureleed en corona
    Door blessureleed kwam Onur tijdens de seizoenen 2017 – 2018 en 2018 – 2019 weinig in actie. En ook tijdens de afgelopen twee seizoenen kwam er door de coronamaatregelen kwam er van voetballen niet veel terecht.

in zijn 8e seizoen, maakte hij vorige week bij de start van de competitie, uit tegen CWO uit Vlaardingen, de 100 officiële wedstrijden vol. Daarbij was hij 9 keer trefzeker, maar liep in die tijd ook tegen 7 gele kaarten op.

Seizoen 2021 – 2022
    Er zijn dit seizoen nog 25 competitiewedstrijden te gaan. Daaraan zal Onur zeker zijn bijdrage aan willen leveren.