•

ROZENBURG SLUIT 2017 AF MET ZEGE

De laatste wedstrijd van 2017 moest aangetreden worden tegen het
    onder aan de ranglijst staand NBSVV. Waarom zij de rode lantaarndrager zijn
    werd tijdens de eerste helft wel duidelijk. Na 5 minuten reeds scoorde Jordie de
    Groot de 1-0 door vanaf 45 meter de bal in het lege vijandelijke doel te plaatsen.
    Even later maakte Bryan vd Laan de 2-0 na een mooie steekbal van Floris vd Heuvel.
    Laatstgenoemde maakte in de 28e minuut de 3-0. En toen Nick de Bil er 4-0 van maakte
    leek er geen vuiltje aan de lucht. Met de stand van 4-0 werd er gerust.

LINK NAAR ALLE FOTO'S

Als er ooit een wedstrijd is geweest waarin de eerste en tweede helft totaal verschillend
    waren was het deze wedstrijd wel. Ondanks de 4-0 achterstand ging NBSVV niet bij de pakken
    neerzitten. Dit resulteerde na 55 minuten in de 4-1 door Robin Verhoeven. Doordat
    Marnik Briegoos twee keer kon profiteren van de chaos in de Rozenburg defensie stond er na
    75 minuten de stand van 4-3 op het niet aanwezige scorebord. Rozenburg kon daar niets tegenin
    brengen. In de blessuretijd kreeg Rozenburg een strafschop omdat Lennart Quak zou zijn
    neergelegd. De strafschop werd benut door Bryan vd Laan. Maar omdat er een NBSVVspeler in
    de zestien stond, moest Bryan vd Laan de penalty overnemen van de eigenaardig fluitende
    arbiter Afalah . Toch maar eens de spelregels doornemen lijkt mij.
    Met de eindstand van 4-3 kon Rozenburg eindelijk weer eens drie punten bijschrijven.

Verslag: Toon van Dijk