• Zaterdag 7 januari 2023 vond de traditionele Nieuwjaarswedstrijd plaats. Het eerste elftal trad aan tegen Oud-Rozenburg. Aansluitend vond de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Het was soms even ‘puzzelen’. Spelers van weleer met een andere haardracht, een baard en ook wel hier daar wat uitgedijd. Toch waren zij nog fanatiek genoeg en lieten zich niet wegspelen.

Het was Erik van de Ridder die de spelers benaderde en ze enthousiast maakte om op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar in actie te komen. En op die uitnodiging gingen zij graag in. Erik koos voor een wat jongere generatie. Vanmiddag daarom geen Hans de Lange, Leen van Es, Rinus de Bil en Ton de Groot om zomaar wat boegbeelden uit het verleden te noemen.

Niet weggespeeld
    Onder leiding van scheidsrechter en mede hoofdsponsor Eric de Winter werd er om 14.00 uur afgetrapt. Na een 3-1 ruststand werd het 4-2 voor het eerste elftal. Rudi van Dop en Kenan Yilmaz scoorden voor Oud-Rozenburg. Voor het eerste elftal scoorden Tim en Lars Bekker en Bethslot Woldemanuel (2x). Zij verschalkten respectievelijk Stephan van Asperen en Michael Kruize, de keepers die een reeks van seizoenen het doel bij de Rozenburgers verdedigden. En deze middag stemden zij graag in om op sportpark West weer eens aan te treden.

En in de rust was er het vertrouwde ‘Jägermeistertje’, een traditie die al jaren bestaat. En of dit sapje tijdens de 2e helft doorwerkte? Na het laatste fluitsignaal, een lekkere douche, was de Nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine de afsluiting van een succesvolle start van 2023.