• 8Bouwmanagement en TotalSolution slaan handen ineen voor Timberland Den Haag.

  1 aug 2018 Beheerder
 • De twee hoofdsponsors van v.v.Rozenburg hebben elkaar gevonden! 8Bouwmanagement en TotalSolution gaan samen de winkel van Timberland in Den Haag voorzien van een upgrade. De samenwerking tussen deze twee bedrijven is ontstaan bij onze vereniging, v.v.Rozenburg. Dat onze club zeer levendig is en aantrekkelijker wordt voor ondernemers, geeft deze samenwerking goed weer.

   

  Het werk van 8Bouwmanagement reikt van Rotterdam tot New York en zelfs tot Amsterdam. We gaan geen project uit de weg. Te klein bestaat niet. 8Bouwmanagement werkt voor particulieren, modemerken, ondernemers en vastgoedhandelaren. Van smetteloos schilderwerk tot een perfect geplaatst interieur, van appartement tot flagshipstore; 8Bouwmanagement zorgt ervoor dat tijdens de afbouw alles op z’n plek valt. 

   

  TotalSolution is sterk in utiliteitsbouw, verbouwingen en renovatie. TotalSolution ontwikkeld, ontwerpt, bouwt en verbouwd. Zij kunnen dat niet alleen en hebben daarvoor een vaste kern van gerenommeerde leveranciers om ons heen. Want bouwen doe je met elkaar en daardoor kunnen wij onze kernwaarden borgen. De kernwaarden van TotalSolution zijn: kwaliteit, flexibiliteit en deskundigheid. De naam zegt het al TotalSolution oftewel bouwen van A tot Z, want bouwen doe je met elkaar.

   

  Bouwen doe je met elkaar! Dat wordt door deze twee bedrijven nogmaals eens onderstreept. Voor onze vereniging is het natuurlijk goed om te zien dat sponsoren samenwerking aangaan. Dit, het verbinden, is uiteindelijk hetgeen dat wij als voetbal vereniging terug kunnen doen voor onze sponsoren.