• Bij onze vereniging kunnen kinderen vanaf 5 jaar terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscategorie. Het spelen van 4 tegen 4 wedstrijdjes speelt daarin voor de 5 jarigen een belangrijke rol.

De eerste kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort.

Tijdens de trainingen, die ongeveer een uur duren, leren de kinderen op een speelse wijze baas te worden over de bal. Onder begeleiding van jeugdtrainers leren de kinderen allerlei voetbalhandelingen met en zonder bal uit te voeren.

Voor de mini pupillen is er iedere woensdag de gelegenheid om te trainen van 16.00 uur ?? 17.00 uur.

We organiseren op de zaterdag regelmatig 4 tegen 4 wedstrijdjes tegen andere verenigingen.

Uw kind heeft de volgende spullen nodig:

-Voetbalschoenen en/of kunstgrasschoenen
    -Scheenbeschermers
    -Voetbalkleren (trainingspak/shirt/broek/sokken)

Voor meer informatie over het Mini Pupillenvoetbal of voor het aanmelden van uw zoon/dochter kunt u contact opnemen met Jeanette Schipper (coördinator) of Mariska de Borst (Ledenadministratie)

Voetbalvereniging Rozenburg

Vinkseweg 31, 3181 HT Rozenburg