• Hij had het zelf niet voor ogen, die bewuste zaterdag 15 februari 2020. Het zou zijn laatste roodgele optreden worden in de thuiswedstrijd tegen NSVV uit Numansdorp. Op deze bewuste zaterdag startte Regillio op de bank en nam in de 81e de plaats in van Elroy van Seventer. In de 83e minuut viel Regillio geblesseerd uit met een fikse hoofdwond opgelopen in een kopduel met Sjoerd Hofstede. De Rozenburger werd vervolgens begeleid naar de kleedkamer waar Gerrit Jan van den Heuvel de hoofdwond verzorgde.

 • Debuut
  Op 1 september 2018 debuteerde Regillio van Buuren in de wedstrijd Maasdijk – Rozenburg (3-3), de eerste poulewedstrijd in de strijd om de KNVB districtsbeker West II. Regillio koos voor de overgang van Nieuwenhoorn naar Rozenburg toen hij hoorde dat Mark van Os trainer bij Rozenburg was. Hij kende hem uit de tijd dat Mark jeugdtrainer was bij Brielle, waar Regillio hem weleens bijsprong tijdens de trainingen. Na het vroegtijdig vertrek van de trainer, werd Peter-Marcel Nauta als nieuwe trainer aangesteld. Met hem had Regillio een prettig kennismakingsgesprek. Dat leverde een fijne periode op.

  Gepromoveerd
  De apotheose tegen Zuidland op zaterdag 15 juni 2019 maakte Regillio als speler de promotie mee naar de 2e klasse. Tijdens dit seizoen scoorde hij vier keer (Piershil uit 3x en Pernis uit 1x).

  Loopbaan
  Op 18 augustus 2020 interviewde verslaggever Jan Schoonen hem voor voetbalrotterdam.nl. Daarbij doorliep hij de carrière van de inmiddels 32-jarige Van Buuren. Gestart in de jeugd van SC Voorne, volgde WRW, weer SC Voorne (als ‘jonkie’ eiste hij meteen een basisplaats op in de hoofdmacht), Brielle (na de fusie van SC Voorne en WRW), Nieuwenhoorn (waar hij de promotie naar de 1e klasse meemaakte) en tenslotte Rozenburg.

  Graag willen behouden
  Trainer Peter-Marcel Nauta had hem ook voor dit seizoen graag willen behouden. Hij zag in hem een verlengstuk van de trainer, die zijn ervaring op het veld op de jonge spelers kon overbrengen. Een speler met een waardevolle inbreng binnen het elftal. De trainer kon hem niet op andere gedachten brengen. Regillio’s besluit stond vast.

  Zwartewaal
  Helemaal niets meer doen? Nee, bij Zwartewaal is hij dit seizoen in een lager elftal actief om toch nog bezig te blijven. En bij Rozenburg? Ongetwijfeld zal hij zich nog weleens op sportpark West laten zien. Kun je hem zomaar tegenkomen.

  De cijfers op een rijtje
  Twee seizoenen Rozenburg resulteerde in 43 officiële wedstrijden, 4 doelpunten, 2 wedstrijden schorsing, promotie via de nacompetitie naar de 2e klasse en 1 blessure.