• Bericht redactie; plaatsen van nieuwe artikelen op de website

Beste leden (en andere belanghebbenden),

Er zijn de afgelopen tijd een aantal dingen veranderd in de opzet en werking van de website van de v.v. Rozenburg. Het kan zo zijn dat sommige pagina's nog leeg of incompleet zijn, hier wordt nog hard aan gewerkt! Bedenk wel dat de website nooit helemaal af zal zijn, er zullen natuurlijk altijd wel verbeterpunten te vinden zijn. Wij vragen u niet te vergeten dat deze website is opgezet voor iedereen die te maken heeft met de v.v. Rozenburg, dit betekent dat er mensen zijn die een iets andere mening of opvatting kunnen hebben over bepaalde onderwerpen en indelingswijze.
    Wij hopen dat u over het algemeen tevreden bent met deze nieuwe opzet, met als hoofddoel om vooral overzichtelijker te zijn. Als redactie/beheerder van de website hopen wij komend seizoen weer leuke verhalen, geschreven door enthousiaste trainers, ouders, spelers etc., op de website te kunnen plaatsen. Om dit goed te kunnen doen vragen wij u om het onderstaande 'voorschrift' door te lezen als u een artikel (nieuwsbericht, wedstrijdverslag of aankondiging) schrijft en opstuurt. Bij vragen of opmerkingen over de website, neemt u dan gelieve contact op met het onderstaande email-adress.

• Bestanden en aanleveren:

Moet er iets op de website van de v.v. Rozenburg worden geplaatst? stuur dit dan op naar; redactiewebsite.vvrozenburg@gmail.com

Wij proberen dit bericht zo snel mogelijk op de website te plaatsen, soms kan dat echter wegens omstandigheden even duren.

Gaat het om een nieuwsartikel of wedstrijdverslag, lever dan minimaal het volgende aan;

• Een titel van het bericht
    • Een (beknopt) stuk tekst voor het bericht
    • Eventueel bijpassende foto(‘s)

Gaat het om een wedstrijdverslag of een verhaaltje; tekst graag aanleveren als word-bestand en afbeeldingen als bijlage toevoegen in de mail. Gaat het om bijvoorbeeld een flyer of om iets anders en is het aan te leveren bestand een pdf, is dat geen probleem.

Het schrijven van een verslag/verhaaltje

Een titel van een artikel hoeft niet in volledige hoofdletters getypt te worden, een hoofdletter aan het begin van de zin is genoeg. Eén uitroepteken is genoeg, een punt is aan het einde van de titel is overbodig.

Gebruik in je word bestand lettertype 12, 1.15 regelafstand en Times New Roman lettertype

Graag aangeven in de tekst waar de afbeeldingen ongeveer moeten komen, door de naam van de afbeelding te vermelden en markeren in de tekst. Dit scheelt een hoop tijd en moeite bij het plaatsen van de artikelen.

Zorg voor een redelijke tekst-afbeelding verhouding, met te veel foto’s kunnen we niet veel…

Geef de afbeelding een geschikte naam die wat zegt over de foto