• Corona; regels en aandachtspunten op sportpark West

Gezondheid, veiligheid en hygiëne van onze spelers, begeleiding, vrijwilligers en bezoekers zijn onze prioriteit. Het gaat daarom allemaal iets anders dan we gewend zijn. Op deze pagina staan voor u de in acht te nemen maatregelen volgens de toe te passen landelijke richtlijnen en protocollen.

Onder de diverse buttons leest u meer over de corona-maatregelen die gelden bij Voetbalverenging Rozenburg. U vindt alle maatregelen in een boekje verzameld, maar ook welke maatregelen er per categorie van toepassing zijn.

Gebruik kleedkamers niet voor alle teams
    Voor het nieuwe voetbalseizoen 2020 – 2021 hebben we nog steeds te maken met de geldende 1,5 meter regel tussen personen jonger dan 18 jaar en ouder. Bij een drukbezette wedstrijdzaterdag proberen we zoveel mogelijk de wedstrijden in bloktijden te organiseren. Ook dan is het ondoenlijk om iedereen gebruik te laten maken van een kleedkamer en douchefaciliteiten.

Het bestuur heeft daarom besloten dat, met uitzondering van de A-categorie, bezoekende verengingen helaas niet de beschikking kunnen krijgen over een kleedkamer. Zij worden vriendelijk verzocht thuis of op het eigen sportcomplex te verkleden. Wel biedt voetbalverenging Rozenburg de mogelijkheid te informeren naar beschikbare kleedruimte. Dit staat en valt met het wedstrijdprogramma.

De mini’s, JO-08 en JO-09 kleden zich thuis om en douchen ook thuis. Voor de andere thuisteams wordt voorlopig wekelijks beoordeeld of er voldoende kleedkamers beschikbaar kunnen worden gesteld. Dit wordt uiterlijk op donderdag bekend.

• Hier vindt u alle regels m.b.t. corona op sportpark West

Alle maatregelen

Hier vindt u alle regels m.b.t. corona op sportpark West

Klik hier