• Vanaf heden is de firma Damen een subsponsor bij onze club. Damen is een familiebedrijf welke nog steeds in handen is van de familie Damen. Het bedrijf Damen is actief in de markt van de scheepsbouw met in totaal 52 locaties over de gehele wereld. Damen is verdeel in een aantal divisies waaronder Damen Shiprepair en Conversion (DS&C) met 15 locaties in Nederland, Zweden, Frankrijk en Curaçao. Damen Shiprepair Harbour & Voyage (DSHV) is een entiteit binnen de DS&C Group met hoofdkantoor op Rozenburg locatie Damen Verolme met cooperating offices in Dubai, Kaapstad en Curaçao. DSHV is opgericht in 2015 als een extra service binnen de DS&C Group met een actie welk ertoe zou bijdragen een grotere groep bestaande en nieuwe relaties naar de werven toe te krijgen als gevolg van deze service.
    De service welke binnen DSHV is heel veelzijdig en zijn eigenlijk alle services als op een scheepswerf echter komen we dan naar het vaartuig toe. De service welk wordt geleverd is 24/7 op elke gewenste locatie tijdens vaart of aan de kade, van levering spares tot het compleet verzorgen van complexe reparaties aan boord van schepen. Onze mobiele teams zijn heel veelzijdig en multi-inzetbaar.

    Damen Shiprepair Harbour & Voyage is een jong veelzijdig bedrijf welk nog steeds op zoek is naar jong talent met een affiniteit in de scheepsbouw bereid is tot reizen. Geen acht tot vijf mentaliteit.

    Wij bedanken Joseph Quak voor zijn maatschappelijke betrokkenheid in Rozenburg.