• Stemmen
    Leden van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren en stem op v.v. Rozenburg!!!
    Klik hier om te stemmen op de website of doe dit via je RABOBANK bankieren app (zie onderstaande uitleg)

• Ruim 300 lokale verenigingen en stichtingen op de Zuid-Hollandse eilanden hebben zich aangemeld voor ClubSupport 2020. Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden stelt voor deze clubs 100.000 euro beschikbaar. Nu is de beurt aan jullie: roep zo veel mogelijk leden van onze bank op om op jouw club te stemmen!

Wij wensen V.V. Rozenburg veel succes!

Met vriendelijke groet,

Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden

• Hoe kan je makkelijk stemmen via de RABOBANK app

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
    2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
    3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
    4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
    5. Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.