• Er staat een nieuw seizoen voor de deur, ingedeeld in de 4e klasse D.

  Hoofdtrainer Erik van de Ridder had er eerlijk gezegd een beetje op gerekend ingedeeld te worden in de 4e klasse E . Zijn gedachten gingen al uit naar het spelen van veel derby’s. Dat was volgens de Ridder ook de bedoeling van de versterkte degradatie regeling; “maar goed het is zoals het is”.
  Aan de andere kant vindt de trainer het ook mooi om tegenstanders tegen te komen waar Rozenburg niet bekend mee is. “We starten met het eerste elftal op 8 augustus met de voorbereiding. De eerste oefenwedstrijd spelen we op 17 augustus 2024. We hebben dan anderhalve week training in de benen.
  Daarna spelen we nog 3 oefenwedstrijden en 3 bekerwedstrijden (volgens de KNVB speeldagenkalender op 31 augustus, 7 en 14 september 2024). Na deze serie moeten we klaar zijn voor de start van de competitie op zaterdag 21 september 2024”.

 • Erik van de Ridder vindt dat “de club hard heeft gewerkt om de spelersgroep, maar ook de technische staf rondom de selectie op orde te krijgen. Dat is goed gelukt. De huidige staf bestaat uit Ahmed Mohammed (grensrechter) , Mike Scholten, Dick Grinwis (verzorgers) en Patrick Grinwis (keeperstrainer). Zij zijn aangevuld met de teammanagers Michel Hoogwerf en Jeffrey Groenewoud. Stephen van Asperen is toegevoegd als extra keeperstrainer en Maik den Ouden als assistent trainer”.

  De Ridder: “Ik ben benieuwd hoe we het gaan doen. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen maar ook ontzettend veel zin in”.

   

   

  Het oefenprogramma vindt U onder de tekst.