• Had een leuk verslag geworden als de eerste helft ook de hele wedstrijd was geweest. Gespeeld werd erop kunstgras met meer trainers en supporters van Barendrecht dan van Rozenburg. Het was middags maar een wedstrijd want vakantie en inhaal. Daarom miste we sterkhouder Jari en spits Ivar. Opstelling was achterin en voorin door elkaar gegooid. Wesley met Frank achterin en voorin "buitenspel" Tim.

  • Rozenburg liep in het begin over Barendrecht heen met helaas de vaak buitenspel staande Tim(grensrechter vlagde wel erg makkelijk). Dan maar zelf doorlopen naar voren dacht Rico en zijn schot ging net voorlangs. Even later onderschepte Rick de bal en gaf af op Jochem. Die kon aan zijn langs de kant staande vriend Xander (Feyenoord A2,belofte) laten zien dat dieptepassen nog steeds zijn specialiteit zijn. In de diepte ging Rico en die maakte het subliem af: 1-0.

  • Er volgen nog meer kansen van Rick en Rico maar onnauwkeurigheid alom. Toch wordt het al snel 2-0 uit een scrimmage voor het doel na een hoekschop. Rick trapt als laatste de bal in het doel. Zelfs Tom probeert het ,maar schiet net naast. Grote kans volgt er om Barendrecht op grotere achterstand te zetten. Rico(ja, weer Rico) ziet zijn schot terugkeren  voor de voeten van Jochem, maar hij lobt de bal wel over de keeper maar ook over het doel. Net voor rust is het Frans die met kunst en vliegwerk zijn doel probeert schoon te houden. Toch gaat de bal in het doel:2-1. Een naar later blijkt een motiverend doelpunt voor Barendrecht.

    Nieuwe toeschouwers: vrienden uit JO19-1 zien een echt dramatische tweede helft voor Rozenburg 6.

  • Eerst zijn er nog volop kansen voor Tim en Wesley, maar de bal gaat telkens de verkeerde kant van de paal. Om moedeloos van te worden denken ze bij Rozenburg. Niet bij Barendrecht. Al snel staat er een stand van 2-2. Rozenburg herpakt zich niet en mede door het gemis van Jari vliegen de ballen om de oren van Frans. Elke kans en hoekschop is raak en, afgezien van een matige vrije trap Jochem, komt Rozenburg er niet meer aan te pas. Eindstand:2-6. Ook in het zesde moet er toch iets serieuzer gespeeld worden om een mooie voorsprong vast te houden.

    Voor lezers die voetbalplaatjes( PLUS Supermarkten) sparen: ons boek(Jochem) is op drie plaatjes vol dus zijn er genoeg dubbele voor andere spaarders.