• EMQ Logistics heeft zich vanaf 1 juli 2021 aangemeld als (mede)hoofdsponsor van VV Rozenburg voor de komende 3 jaar. EMQ Logistics staat onder leiding van Erwin Gorter en Marcel Rijken sinds de start op 1 April 2010. Met jarenlange ervaring en toewijding zijn zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde expediteur in Nederland en daarbuiten. EMQ Logistics verzorgt zendingen wereldwijd met zee en luchtvracht. Hierbij ligt het speerpunt op het Verre Oosten, Indiaas Subcontinent en de Verenigde Staten. Daarnaast verzorgen zij reeds 6 jaar treindiensten uit China, zowel groupage (LCL) als volle containers. EMQ logistics kan op dit gebied tot de marktleider(s) van Nederland worden gezien.

Als hoofdsponsor hoopt EMQ Logistics de vereniging te helpen, zodat er van klein tot groot meer mogelijk is. De vereniging heeft sponsoren nodig, maar zonder onze vrijwilligers, meewerkende ouders en andere leden zijn we nergens. Bij deze bedankt Marcel Rijken dan ook alle vrijwilligers en leden van VV Rozenburg die hij is tegen gekomen tijdens de ruim 40 jaar dat hij bij onze mooie club speelt.