• En weer de drie punten voor Rishi!

   

  Vorig seizoen was Hekelingen O23 nog te sterk voor Rozenburg O23.Vandaag tegen Hekelingen 2, met veel spelers van toen, was de overwinning toch voor Rozenburg: 5-2. Periode van 20 minuten goed voetbal  in de eerste helft was genoeg om afstand te nemen van de gasten.

 • Vandaag was het hele elftal present voor groepsfoto met de nieuwe shirtjes van elftalsponsor Qualm. Jeroen speelde niet omdat hij later met het vlaggenschip zou spelen en Omer Faruk niet vanwege blessure. Ruime bezetting van de bank met zes spelers dus. Hekelingen was ook gekomen voor de punten en groef zich niet in, zoals Stellendam vorige week. Met Maxim in de spits was het toch Max die voor het meeste gevaar zorgde. Hekelingen ging slordig met zijn kansjes om. Een steekballetje van Daan bracht Mitchell vrij om te scoren: 1-0.  Even later soleerde Max met wel drie ”terughaaltjes” door de verdediging en maakte hij het subliem af met: 2-0. Nog geen vijf minuten later kan Daan met buitenkant schoen scoren in de korte hoek: 3-0. Na aangeven van alweer Max, die ook de 4-0 voor zijn rekening neemt: 4-0. Dit keer door aangeven van Daan.


 • Na rust een fanatiek Hekelingen dat probeert met een hoog tempo het spel van Rozenburg te ontregelen. Druk op ons doel wordt daardoor groter en bij een uittrap komt de bal voor een tegenstander. Die lobt de bal in een keer over onze keeper: 4-1. Er volgen wat meer doelpogingen van Hekelingen maar ook kansen voor onze voorhoede. Alle bankzitters worden ingezet, maar het blijft rommelig van beide kanten met veel lange ballen.

 •  

  Hekelingen komt nog terug door te scoren uit een vrije trap. Yordis maakt een einde aan de spanning en scoort, vrijgelaten uit een lange bal, de 5-2.

  Zo heeft het team van Rishi na zes competitiewedstrijden een ongeslagen doelsaldo van maar liefst plus22! Volgende zaterdag uit tegen Zuidland 3.

 • Foto’s en verslag: CoSp@n