• Ook tijdens deze jaargang begroet Ton de groot regelmatig eregasten. Mannen met een staat van dienst bij Rozenburg uit het wat verdere verleden. Het is nog net geen reünie, maar als de mannen met elkaar in gesprek gaan volgt de ene anekdote de andere op.
  Op 14 september, bij de thuiswedstrijd tegen Deltasport, was het een drukte van jewelste. Wie ontmoetten elkaar? Zie hier. Jan Huizing, Albert Kuiper, Jan Hecker, Eddy de Wit, Cor Vrijlandt, Dieter Schulze en Kees Teuben. Daarbij geflankeerd door Arno van Dop, Toon van Dijk en Ton de Groot.

 • Uit Goes
  Albert Kuiper had, samen met zijn vrouw Rika, de reis uit Goes ondernomen. Na zijn pensionering had hij na een maand Rozenburg voor Goes verruild. Hij kan terugzien op een mooie carrière met 12 seizoenen in de hoofdmacht met ongetwijfeld als hoogtepunt de halve finale om de zaterdagbeker tegen Go Ahead Kampen die na strafschoppen verloren ging.

  Mannen met staat van dienst
  In al die jaren is er een niet gering aantal spelers met een staat van dienst waar je ‘u’ tegen zegt. En dan valt altijd weer de naam van Cor van Seters die meerdere keren is door scouts uit het betaalde voetbal. Ook hij zal een graag geziene gast zijn, om samen met zijn maten, weer eens bij te praten.

  Wedstrijdbespreking
  Ton de Groot weet het nog als de dag van gisteren. De wedstrijdbespreking vond plaats ten huize van Albert Kuiper aan het Marijkeplein. En Alberts’ vrouw zorgde voor de koffie, thee en de broodjes. Zo ging dat. En Rika was er deze middag ook bij. Voor haar was er een mooi boeket als waardering, maar ook de moeite die zij, samen met haar man, nam om uit Goes naar sportpark West te komen.

  Staatsiefoto
  En natuurlijk moesten deze mannen worden vastgelegd.

  Bij de foto:
  Staande van links naar rechts:
  Eddy de Wit, Toon van Dijk, Dieter Schulze, Jan Hecker, Cor Vrijlandt, Jan Huizing, Albert Kuiper en Arno van Dop 
  Gehurkt van links naar rechts: Kees Teuben en Ton de Groot