• Gaat Rozenburg 2 net zo succesvol worden als in het vorige seizoen?

•

Dat seizoen, met het behalen van beker en kampioen in vierde klasse, werd toen feestelijk afgesloten met een door vereniging geschonken etentje in La Sicilia.

•

Vandaag begon het nieuwe seizoen weer op het veld van Barendrecht. Het vierde was daar onze eerste tegenstander in de bekerpoule. Veld 2 van het immense sportpark was onze speelplek. Hoewel sommige spelers nog op vakantie dan wel geblesseerd, toch een compleet team met als vanouds Rishi als trainer. Nieuwelingen waren Koen en Lars.

•

Na het afwachtende eerste kwartier kwam Rozenburg steeds beter in het spel. Rick moest eigenlijk maar een keer in actie komen, terwijl onze voorhoede de kansen niet allemaal kon verzilveren. Omer en Nando scoorden voor de rust wel en zo stond aan het einde van de eerste helft een 0-2 op het scorebord.

•

Misschien was het de conditie in de tweede helft die nog niet op peil was, maar ons tempo zakte naar een dieptepunt. Ook al duurde het tot ver in die tweede helft, Barendrecht bracht de stand tot gelijke hoogte: 2-2.

• Wakker geschut lukte het niet om in het laatste kwartier nog een overwinning mee naar huis te nemen. Genoeg stof om te evalueren tot de volgende bekerwedstrijd tegen Hermes DVS.

Verslag en foto's: CoSp@n