• Ls,

De Veteranen 2 van v.v. Rozenburg is per direct zoekende naar enthousiaste (nieuwe) teamleden!

Rozenburg VE2 is een gezellige groep voetballers vanaf 30/35 jaar welke al een aantal jaren gezamenlijk actief zijn in het veteranenvoetbal op zaterdag. Gezelligheid staat voorop maar een stuk fanatisme is zeker aanwezig. Door verschillende omstandigheden dunt de selectie aanzienlijk uit en zijn zij dan ook per direct op zoek naar enthousiaste voetballers die graag het elftal willen komen versterken! Op de donderdagavond wordt er getraind en op de zaterdag worden de wedstrijden gespeeld.

Indien het je leuk lijkt om op zaterdag jouw verborgen talenten te laten zien, stuur dan direct even een mailtje naar ledenadministratie@vvrozenburg.nl of kijk op www.rozenburgve2.nl of www.vvrozenburg.nl