• Voetbalvereniging Rozenburg is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een praktijkbegeleider stages

Een erkende stage bij vv Rozenburg
    Als erkend leerbedrijf biedt VVR voor de opleiding zorg, welzijn en sport de mogelijkheid op een goede en veilige stageplaats. We werken samen met het beroepsonderwijs en bedrijfsleven in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om studenten de beste praktijkopleiding en ervaring te geven met uitzicht op een baan. In overleg met de stagebegeleider of eisen van school wordt gekeken wat voor de stagiaire de beste mogelijkheid is om je opleiding met succes af te ronden. Dat doen we volgens de richtlijnen van het BPV Protocol waardoor je een kwalitatief goede beroepspraktijkvorming krijgt.

Door werkverplichtingen van de huidige praktijkbegeleider zijn we voor de begeleiding van onze stagiaires op zoek naar een vervangster of vervanger.

Je bent het tweede aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de voorgang van de stage.

Je collega Jeanette Schipper is het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de dagelijkste gang van zaken over de stage bij de vereniging.

Heb je er zin in, neem dan contact op door een mail te sturen naar stageplek@vvRozenburg.nl.