• Het tweede “bekert” dit seizoen niet meer!

•

Vorig seizoen nog in de bekerfinale en als winnaar met de beker naar huis. Vandaag de derde wedstrijd in de bekerpoule en als verliezer naar West. SHO 4 was de slimste vandaag en versloeg Rishi en zijn mannen met 2-1.

• Oud-Beierland stond Rick weer in het doel en is Nando na een nieuwe operatie nog lang niet in staat mee te voetballen. Nando begon sterk dit seizoen maar een bedrijfstournooi zorgde voor een blessure. Vandaag ook voor het laatst op selectieniveau meespelend Jochem. SHO was bang om op conditie geklopt te worden en speelde afwachtend met een sterke verdediging. Het tempo aan beide kanten was zeer laag. SHO probeerde met lange ballen hun supersnelle nr.15 te bereiken. Zonder Julian(blessure) lukte het om twee maal door onze verdediging heen te breken: 2-0. Aanvallers van Rozenburg bleven maar via solistische acties proberen om een aansluitingstreffer te forceren. De routine van SHO hield echter makkelijk stand.

• Na rust een veel gretiger Rozenburg met kansen van bijvoorbeeld  Omer, Jeroen en Liam. Er werd met veel meer tempo geprobeerd om de druk bij het doelgebied van SHO te houden. Uiteindelijk lukte het Maxim om de keeper met een mooi laag schot te passeren: 2-1. Een gelijkspel had Rozenburg een ronde verder kunnen brengen. De gemoederen liepen daarom soms hoog op. Er werd echter niet meer gescoord en Rozenburg moet zich zaterdag as thuis tegen SHO 3(!) in de competitie maar revancheren.

• Zoals gemeld was dit de laatste selectiewedstrijd voor mijn zoon Jochem. Hoewel voetbal zijn grote passie, gaat studie en werk toch voor. Met dit verslag eindigt ook voor mij het verslaan van de wedstrijden die hij speelde voor vvRozenburg. (aangevuld met foto,’s). Verslagen die graag werden geplaatst op de sites van Rozenburg. Webmasters als Mattie, Wiliam, Jan, Thijmen, Corina, Danny en Erik(misschien nog meer) plaatsten verslagen trouw. Rozenburg veranderde nog wel eens van server en daarom is er weinig digitaal archief.  Op de link onder dit verslag staat daarom de site waar vanaf november 2008 verslagen en vooral heel leuke foto”s staan van spelers van nu en van trainers van toen(als voorbeeld de elftal foto van de E-selectie met oa Marnix vvRoz 1,Maxim,Nando en scheidsrechter Dave). Een kijkje waard?

Verslag en foto,s: CoSp@n