• Update!! In verband met het coronavirus is Sportpark West tot en met 1 Juni 2020 gesloten.

Eerder werd al door de autoriteiten besloten dat Sportpark West tot en met 6 april gesloten zou zijn. Vandaag maakte het kabinet bekend dat deze maatregel is verlengd tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat Sportpark West voor iedereen tot 1 juni gesloten blijft en geen wedstrijden en trainingen worden gehouden.

We brengen in herinnering dat het illegaal betreden van het sportpark door de politie kan worden bekeurd. Op grond van de nieuwe maatregelen kan de politie forse boetes opleggen aan personen die buiten met meer dan twee personen dicht bij elkaar staan. De boetes voor dit zogenaamde samenscholingsverbod kunnen oplopen tot € 400,00.

Gemeenten kunnen nu ook een noodverordening opstellen waarin extra verscherpte maatregelen in opgenomen kunnen worden tegen samenkomsten zoals het ongeoorloofd betreden van het sportpark.

Vv Rozenburg doet een beroep op U.

Gebruik uw gezonde verstand: houd 1,5 mtr afstand, vermijd sociale activiteiten en groepen van mensen.

Voetbalvereniging Rozenburg.