• Op dinsdagavond was er door de KNVB een inhaalprogramma gepland. Rozenburg moest op het eigen Sportpark West de strijd aangaan met FC. Binnenmaas. De gasten uit Maasdam waren nog in de race om de 3periodetitel binnen te halen. Dat Rozenburg de punten heel hard nodig  heeft, behoeft geen uitleg. Zoals verwacht mocht worden trok FC Binnenmaas direct het spel naar zich toe. Na 6 minuten leverde dat een voorsprong op voor de bezoekers. Bij de eerste paal kon Lars Brinkman een voorzet van Jannick vd Laan binnentikken.
    Na deze tegenvaller knokte Rozenburg zich terug in de wedstrijd. Niet altijd met goed voetbal, maar wel met een tomeloze inzet. Dat leverde kansen op voor de thuisclub die echter niet benut konden worden. Maar in de 26e minuut lukte het Nick de Bil toch om de goed spelende doelman van Binnenmaas, Thijs Botterhuis, te passeren. 1-1 werd dan ook de ruststand.

    FC Binnenmaas had naar even later bleek de rust goed benut. In de 47e minuut profiteerde Michael Mathilda van goed voorbereidend werk van Lars Brinkman, en kopte hij de 1-2 achter Rozenburgdoelman Rick Tas. Na deze domper ging Rozenburg niet bij de pakken neerzitten. Men gooide er qua inzet nog een schepje er bovenop. Dit leidde tot kansen en in 65e minuut kon Bethslot Woldeamanuel raak koppen om zo de gelijkmaker op het scorebord te laten verschijnen.

    De wedstrijd werd grimmiger en de goed leidende arbiter Kenneth van Dijk had zijn handen vol om de partij volgens de regels te laten verlopen. FC Binnenmaas kreeg 6x de gele kaart te zien, Rozenburg 3x. De partij leek in een gelijkspel te eindigen. De 90 minuten stonden al een tijdje op het scorebord. In de 95e minuut kreeg Bryan v.d. Laan de rode kaart wegens natrappen. Uit de vrije trap die hieruit volgde wist Daan Leggedoor de 2-3 te scoren en kon FC Binnenmaas de (gevonden?) punten mee naar Maasdam te nemen. Een opdoffer van jewelste voor de thuisclub die zeker op basis van de strijdlust minimaal een punt hadden verdiend. 

    As. zaterdag mogen de mannen van Peter-Marcel Nauta het weer proberen en wel thuis tegen CWO.

    Toon van Dijk