• Financiële ondersteuning bij betaling contributie

• V.V. Rozenburg werkt samen met het Jeugd Sport Fonds
    Wil uw kind op sport maar beschikt u over niet genoeg financiële middelen om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugd Sport Fonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugd Sport Fonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.

Hoe werkt het:
    Aanvragen kan alleen via een intermediair.
    Stap 1: Vraag aan de juf of meester op school, de buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of bij het sociaal wijkteam of hij/zij een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor je kan doen.
    Stap 2: De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag. Dat gaat heel gemakkelijk online.
    Stap 3: De intermediair hoort meestal binnen een week of drie of de aanvraag goedgekeurd of afgekeurd is en laat dat weten.
    Stap 4: Als de aanvraag goedgekeurd is, kun je je kind aanmelden bij de sportclub, dans ?? of muziekschool of andere organisatie waar je kind op les wil. Wij betalen de contributie / lesgeld direct aan de lesgever. Je ontvangt zelf geen geld.

Boven bij het wedstrijdsecretariaat liggen Flyers van Jeugd Sport Fonds met alle informatie.
    Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u ook kijken op:
    www.jeugdfondssport.nl/rotterdam