• Beste voetballiefhebbers,

Onze jubileumuitgave van het 90-jarige bestaan in 2021 van voetbalvereniging Rozenburg ligt voor u klaar. Ik presenteer deze uitgave met veel trots en wens u veel leesplezier. Deze gids vertelt over het verleden (gisteren), het heden (vandaag) en de toekomst (morgen). Ongetwijfeld hebben jullie ook “OH-JA” momenten bij het lezen van deze jubileumgids. Ik mag als 25ste voorzitter van de vereniging inmiddels 2 ½ jaar uw leidsman zijn in een zeer roerige tijd. Een periode die beheerst wordt door de Covid-19 pandemie en de maatregelen die vanaf 15 maart vorig jaar veel van ons speelplezier en menselijke contacten hebben ontnomen. Ons 90-jarig bestaan staat in een geheel ander perspectief. Ik blijf hopen en vertrouwen dat we dit jaar ons jubileum toch passend of uitbundig kunnen vieren.

In dit jubileumjaar staan wij op de drempel naar een toekomstbestendige voetbalvereniging. Ambities genoeg en de lat ligt hoog. We zetten ons in voor de aanleg van een 2e kunstgrasveld, duurzame innovatie van Sportpark West, samenwerking met andere verenigingen in ons dorp en we willen zorgen voor een gezond, veilig en sportief leef- en sportklimaat voor eenieder. Maar bovenal willen we weer competitief kunnen voetballen en financieel gezond blijven om de ambities waar te maken en de voorwaarden te scheppen om onze jeugd de weg te bieden naar de senioren, bij voorkeur naar het 1e of 2e elftal.

Namens het bestuur wens ik u en de uwen nog vele jaren een geweldige tijd bij onze vereniging. Ik hoop van ganser harte dat wij elkaar snel weer ontmoeten bij een wedstrijd of andere activiteit. Voetbal is en blijft een teamsport, iedere schakel is belangrijk, samen plezier hebben en sporten is en blijft het doel. We gaan samen op naar het eeuwfeest!

De gids is er in gedrukte vorm of in te zien door hier te klikken.

Frank Schellenboom, voorzitter.