• De kantine

Een heerlijk kopje koffie, een patatje pinda of een biertje, in onze kantine is het allemaal mogelijk. Er staat een superteam van vrijwilligers voor u klaar. Op donderdag en zaterdag, maar ook op aangegeven avonden doordeweeks. Klaar om spelers en meegereisde supporters te voorzien van eten en drinken.

• De kantine is de plek waar U:
    - Vooraf aan, tijdens en na de wedstrijden kunt ontspannen;
    - Zeker kunt genieten van een drankje of een snack (klik hier voor onze menukaart)
    - In de darthoek uw pijlen kunt richten op het bord (helaas niet op zaterdag)
    - Kunt tafelvoetballen.

Wat er nog meer kan:
    - In de kantine worden ook evenementen georganiseerd.
    De activiteiten worden op de website van de vereniging www.vvrozenburg.nl en op de televisieschermen in de kantine bekend gemaakt.
    - Leden van de voetbalvereniging, introducees kunnen de kantine reserveren voor een activiteit, bijeenkomst, vergadering of feest.
    Reserveren kan via de email van de kantine te vinden op de contactpagina of telefonisch (bereikbaar op donderdag en zaterdag) op 0181 – 213785.

Er gelden wel enkele huisregels die u hier kunt lezen.

Openingstijden kantine:

• Donderdag van 18.00 – 24.00 uur
    • Zaterdag van 07.00 – ca. 18:00 uur. Eindtijd is afhankelijk van de wedstrijden.
    • Op doordeweekse avonden wanneer er een wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark West.
    • Ingeval van reserveringen worden de tijden in overleg vastgesteld.
  • De Vink
    Hoewel de kantine officieel geen andere naam heeft dan de kantine, is een toepasselijke naam De Vink. De Vink verwijst naar de Vinkseweg waar het sportpark aan is gelegen. De naam is ontleend aan de boerderij die sinds 1722 op de plek heeft gestaan waar nu de uitkijktoren met dezelfde naam staat in het Calandpark op de Rozenburgse Landtong.

• De Vink is op zaterdag 15 maart 2014 in gebruik genomen. De toren is ontworpen door Rozenburger Ronald Bakker. Hij is van gegalvaniseerd staal, 11 meter hoog en staat op een zeven meter hoge heuvel, vlakbij het Educatief Informatie Centrum, Noorzeeweg 6, 3181 ML Rozenburg.