• Binnenkort is LCS te vinden langs het hoofdveld op sportpark West! LCS (Logistics Consortium Spain SL) is opgericht in 2004, het jaar dat Diego Fern├índez met zijn gezin, Danielle Jensma, Lorenzo en Isabelle naar Spanje vertrokken. Maar ook het jaar dat zijn vader Pedro, welbekend bij VV Rozenburg, overleed. De beslissing om een bord neer te zetten bij VV Rozenburg komt ook grotendeels omdat Diego weet hoe zijn vader van zijn VV Rozenburg hield en dit voor hem (ook) een steun aan de club is namens zijn Vader.

    LCS is een logistiek bedrijf in Zuid Spanje (El Puerto de Santa Maria) die zich voor 90% bezighoudt met het uitvoeren van Logistieke contracten met defensie en overheid. Deze weg was Diego al ingeslagen in Nederland waar hij het grote contract binnenhaalde voor het bevoorraden van Amerikaanse basissen in Zuid Europa van levensmiddelen. Daar het hier gaat om defensie en overheid, kan Diego niet teveel in details treden, maar zijn logitieke dienstverlening gaat over de weg, lucht en zee en is heel specialistisch en complex. Ook het onderhouden van de kleinere marine-boten behoren to een van de diensten die LCS veleend, Het beleveren van proviand aan de Ambassades etc..

    Het logo van zijn vriend Rien van Beek, R&M Logistics mocht hij gebruiken waarmee hun vriendshap vanaf hun negende jaar nog eens extra wordt bevestigd en bezegeld.  Meer informatie over LCS kan je vinden op www.lcs.com.es.