• Magere 0-1 winst, is ook 3 punten!

Tegen 10 verdedigers is het moeilijk spelen. Daarom was de opluchting groot toen diep in de tweede helft het enige doelpunt viel.
    Na een weekje ziekenhuis was het voor Rishi alweer de vijfde overwinning op rij in de competitie.

• Met wel vijf spelers op de bank begon in herfstweer de wedstrijd tegen Stellendam. Tot de winterstop is het meespelen van Omer onzeker door blessure. Daarom Max in de spits(later vanmiddag ook in het eerste).Mitchell en Yordis als buitenspelers. Yordis moest helaas al snel het veld verlaten na een tik tegen enkel. Er waren best wel wat overtredingen, misschien ook door het gladde veld met al die regen. Kansen waren er ook genoeg. Maar dan alleen van Rozenburg want Stellendam wilde met zo “min mogelijk aantal doelpunten verliezen”. Hielden het veld zo klein mogelijk met wel 10 man in de verdediging. Balbezit van Rozenburg genoeg maar de eerste echte kans was pas na een half uur spelen. Voor rust volgden de kansen elkaar op van vooral Mitchell en Ricardo. De afwerking niet scherp genoeg, en zo was de ruststand nog 0-0.

• Na rust vond Stellendam het nog steeds onverantwoord om in de aanval te gaan. Met Maxim in de aanval waren de beste kansen toch weer voor Rozenburg. Zelfs nadat Mitchell met geel het veld moest verlaten na aanmerkingen op de scheidsrechter. Nando kreeg de bal op de lat en Maxim schoot de bal jammer genoeg aan de verkeerde kant van de paal.

Kwartier voor tijd een voorzet Maxim naar Mitchell die nu wel de bal in de touwen krijgt: 0-1. De opluchting is duidelijk merkbaar bij spelers en meegereisde supporters. Stellendam komt nu wel over de middenlijn, maar conditioneel zit het goed bij het tweede( afgelopen week training gehad van de Ridder). De uitslag had nog vergroot kunnen worden maar bal rolde net niet over de doellijn en Ricardo schoot net naast.

•

Volgende week het "echte "werk tegen Hekelingen( vorig seizoen met O23 nog te sterk voor vvR. O23 in finale). Dan moet ook onze keeper voor de wedstrijd naar het toilet en niet tijdens de wedstrijd(Ryan S. was even invalkeeper).

• Verslag en foto’s: CoSp@n