• Piershil 3 houdt drie punten in de polder.Aanvang:14.50h(afslag A29 was dicht en zorgde voor veel vertraging, ook bij pontje Hekelingen),ruststand:1-0,eindstand:1-0.afwezig: sterkhouders Rico en Jari.
    Strand trok ook Tim weg en Kevin meldde zich vijf minuten voor tijd af. Ook een dancefestival eiste zijn tol en waren o.a. Mike, Thom en Rutger daardoor niet fit. Gelukkig wilden Daniel en David van de A2 invallen. Zij speelden een degelijke wedstrijd en zorgden in de verdediging dat Piershil niet meer als 1 doelpunt konden maken. Misschien had het met het mooie weer te maken: de eerste helft met tegenwind was een slappe hap van Rozenburg. Piershil combineerde iets meer maar verder als een doelpunt uit een hoekschop kwam het ook niet

  • Gelegenheids trainer Jeremy spoorde de jongens in de pauze aan om meer tempo en strijd aan te gaan. Wesley en Rick namen dat soms te letterlijk maar het mooie weer suste gelukkig de soms te harde strijd.

  • Ivar had eigenlijk de mooiste kans van de wedstrijd maar schoot recht op keeper de af, Yannick en Ian schoten hun ballen net voor langs of over. De vrije trap in de zestien(penalty?) vergeten we maar en de kopbal van Jochem in de laatste minuut miste elke richting.("Zag heel de bal niet" ).

  • De kansjes van Piershil waren er eigenlijk niet en anders redde Frans. De vier meegereisde fans van Rozenburg 6 zagen meer een verbale wedstrijd als een sprankelde partij voetbal.
    Verslag: CoSp@n.

    Foto’s:CoSp@n.