• Dinsdagavond 29 augustus 2023 speelde Rozenburg zijn vierde oefenwedstrijd op Sportpark West tegen vierdeklasser West Flakkee Boys (WFB) uit Ouddorp. Uitslag na het laatste fluitsignaal 0-0.

  Silvio Spiessens (nog in het gips), Nino Noordijk (nog herstellende), Mike den Ouden en Nick de Bil waren niet present. Rozenburg trad in eerste aanleg aan met een verjongd elftal. Ook nu kon er weer doorlopend worden gewisseld.

  Veel aan de bal, soms wat slordig en nerveus. In de tweede helft twee spraakmakende momenten door reddingen van beide keepers.

  Er zijn nog twee oefenpartijen (5 september tegen Hellevoetsluis en 12 september tegen Zuidland) en of drie bekerwedstrijden om de puntjes op de i te zetten.

  Het ligt niet aan de inzet en de tomeloze energie. Vooral  het vinden van openingen om doelpunten te maken is momenteel lastig. Balbezit is mooi maar om punten te pakken moet je doelpunten maken. Gelet op het enthousiasme komt het zeker in orde.

  Opstelling:
  Benny van der Meer, Tim Bekker, Jasper Hoogwerf, Xander Geveke (Stefan van Es), Wessel Boertje, Sander Kraaijeveld (Elroy van Seventer), Lars Bekker, Desley de Vliegh, Jeroen Brobbel, Max Ruitenberg (Omar Can Zaif) Sam Jongejan (Vince Lissenberg).

  Zaterdag 2 september 2023 de eerste bekerwedstrijd aan de Vinkseweg tegen Klein Maar Dapper (KMD). Dan op 9 september in de auto naar Klaaswaal om tegen Sport Staalt Sieren (SSS)  te bekeren. Tot slot wacht op 16 september in de laatste KNVB bekerronde Stellendam.