• Rozenburg 6 startte net als het eerste om half drie in het zonnetje op West. Sommige ouders van het spelende zesde laten het vlaggenschip voorgaan, maar niet de harde kern fans(waaronder de al zonder krukken lopende Jeremy) van Rozenburg 6. Toen op het hoofdveld al snel Rozenburg 1 achter kwam te staan was het Ivar die na een pass van Yannick scoorde op veld 2

  • Draaide zich behendig vrij en zette SSS, die qua leeftijd een stuk ouder oogden, op een 1-0 achterstand. Lang konden onze jongens niet van de voorsprong genieten. Na twee corners van SSS was onze verdediging even de kluts kwijt en met een flauw afstandsschot ging de bal, via binnenkant paal in het doel:1-1.

  • Het gevaar kwam vandaag vooral van Ivar die de meeste kansen creëerden. De keeper van SSS dwarsboomde de meeste van deze kansen. Bij een scherpe voorzet van Yannick laat hij toch de bal wegstuiteren en is het Mike, met een ongelooflijke draai van 180 graden, die de bal in het doel weet te krijgen: 2-1.

  • Een verdiende ruststand.

    Tweede helft wordt er volop gewisseld, mede omdat enkele jongens het nodig vinden om meer als 1 wedstrijd te spelen op deze zaterdag. De meeste kansen zijn voor SSS maar de onnauwkeurigheid is groot: naast, over of een prooi voor keeper Frans. Aanvoerder Jari heeft het druk achterin en voorin zijn er ook wel kansen, oa vrije trap Jochem, Tim en Rico maar missen de scherpte. Op het laatst komt zelfs Joey in het veld om de vermoeide spelers af te lossen. Terwijl het eerste orde op zaken stelt(3-2) in hun slotfase, is het zesde blij als de scheidsrechter affluit met een stand van 2-1 en vermoeid aan hun derde helft beginnen.

  • Zo kunnen we de nederlaag tegen Deltasport afgelopen donderdag( KNVB beker) snel vergeten.

    Foto’s en verslag: CoSp@n.