• Op de helft: 30 punten uit 10!

Vandaag tegen een laag geklasseerde Zwartewaal werd het maar liefst:7-0. Met eindelijk een zonnetje, maar wel veel wind, kwam Rozenburg in een laag tempo aan een makkelijke overwinning. Als” club Leen” zijn deuren eerder had gesloten op vrijdagavond voor een aantal spelers, was de 10 misschien wel gehaald.

• Met Ronald en Jeroen in de basis, was vanaf het begin duidelijk dat Rozenburg de bovenliggende partij zou zijn . Ook de hardwerkende Kevin(oud vvRozenburger) kon daar geen verandering in brengen. Jeroen H. kreeg al snel zijn hoofd onder de bal en scoorde daarmee de 1-0. Maxim had vanmiddag een lastige verdediger tegenover zich. Uit een overtreding tegen Maxim scoorde Davey uit de vrije trap: 2-0. Zijn aanwezige fanclub zorgde voor een gezellige sfeer.

• Een afgeslagen hoekschop kwam voor de voeten van Jelle die lekker strak en laag kon uithalen: 3-0. Echt spannend was het toen al niet meer en kon Rick al een lekker kleurtje op doen in het doel. Mede doordat Julian en Liam niemand van Zwartewaal door lieten komen. Jeroen B. en Martijn waren vaker te zien op de vijandelijke helft. Voordat William voor de rust floot was het weer Jeroen H. die de 4-0 voor zijn rekening nam.

• Tweede helft met wind mee een zelfde beeld: aanvallend Rozenburg, stuk minder geconcentreerd, en een verdedigend maar hard werkend Zwartewaal. Davey stelde zijn fans niet teleur en maakte een aanval af met de 5-0. Kansen bleven komen maar de scherpte was er niet meer voor oa Ronald, Jelle, Maxim en zelfs Jochem. De ingevallen Mitchell ging wel voor zijn doelpuntje en kon vrij voor keeper 6-0 scoren. Ryan Kr. gaf een voorzet die Ricardo de eindstand van 7-0 liet noteren

• Een sportieve wedstrijd waarin Kevin A. het niet kon bolwerken tegen zijn oude maatjes van Rozenburg. Een Rozenburg dat soepeltjes de 30 punten volmaakte uit 10 gespeelde wedstrijden. En ook afgelopen dinsdag in de oefenwedstrijd een derde klasser met 3-0 naar huis stuurde. Komende zaterdag is Barendrecht 7 de tegenstander op West in de kwartfinale beker.

Verslag en foto’s: Cosp@n