• Opbrengst Grote Clubactie 2018

Zaterdag 5 januari was het dan eindelijk zover, de opbrengst van de Grote Clubactie 2018 is bekend gemaakt! Met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie is dit jaar wederom een record aantal loten verkocht.

Er is in totaal een bedrag van € 4.956,80 opgehaald door de leden.
    Het opgehaalde geld wordt volledig besteed aan de jeugd. Een deel gaat net als voorgaande jaren naar het jeugdkamp voor de JO10-JO13 ook zal er dit jaar een activiteit worden georganiseerd voor de mini’s t/m JO9.

V.v. Rozenburg bedankt graag nogmaals alle verkopers, kopers en superlotkopers voor dit geweldige resultaat!!

Natuurlijk zijn ook de topverkopers in het zonnetje gezet en kregen ze leuke prijzen uitgereikt. Tevens mogen ze op een later te bepalen datum mee trainen met een selectie van spelers van het 1e elftal!
    De prijswinnaars van dit jaar zijn in willekeurige volgorde: Kevin-Jamie-Youri-Finley-Jayden-Zijo-Pauline-Liv-David-Jamie