• Rozenburg – Naaldwijk 1-3 (0-2)

  Tegen Naaldwijk zou Rozenburg toch kans maken om een of wellicht drie punten te behalen. Het pakte anders uit. In de 7e minuut ging er al een streep door de rekening van trainer Ronard Venekamp. Achterin sowieso ´de nul vasthouden´ lukte niet. Een ongelukkig moment waarbij de bal in het strafschopgebied bleef hangen. Het laatste tikje kwam van Jesper den Heijer en de gasten op voorsprong: 0-1. En Rozenburg op jacht naar de gelijkmaker.

  Niet te missen kans
  De gelijkmaker leek eraan te komen met een voorzet waarbij de bal bij de tweede paal belandde. Desley de Vliegh had de bal voor een leeg doel voor het intikken. Terwijl iedereen de gelijkmaker als telde miste het Rozenburg-talent.

 • Naaldwijk scoort onmiddellijk: 0-2
  De razendsnelle tegenaanval leverde de 0-2 op. Danny Niel profiteerde van de ontregelde verdediging van de thuisclub en doelman Silvio Spiessens, hij verving de geschorste Benny van der Meer, was kansloos. En in de 20e minuut stond de 0-2 op het scorebord. Hoe zou het zijn verlopen als Rozenburg wel de gelijkmaker had gescoord? Tot aan de rust konden de Rozenburgers geen potten meer breken.

  Tweede helft: inzet
  De tweede helft begon hoopvol om te komen tot de aansluitende treffer. Sam Jongejan en Max Ruitenberg hadden plaats gemaakt voor Maikel den Ouden en Stefan van Es. Het doelpunt bleef uit. Sterker in de 52e minuut een ongelukkig moment in de verdediging bij Rozenburg. Een missertje van Elroy van Seventer en een kansloze doelman. In de 52e minuut scoorde Tim Winkel de 0-3.