• OSV stopt zegereeks Rozenburg

Vanwege het ontbreken van de geblesseerde Elroy van Seventer stond de 17 jarige Sander Kraaijeveld samen met de 16 jaar oudere Sander Arkenbout in het hart van de defensie opgesteld. In de voorhoede nam Marcin Marciszak de plaats in van Joris van Driel.

• In het 1e kwartier gebeurde er niet veel wat het vermelden waard was, behoudens het schot op de paal van Ilyas Edir uit een vrije trap. Na het kwartier waren er kansjes voor Marcin Marciszak en Vince Lissenberg. Deze doelpogingen werden onschadelijk gemaakt door OSVdoelman Roeland de Vries.

In de 30e minuut trok Paul Santra op het middenveld zijn tegenstander aan het shirt. Als reactie kreeg Paul Santra een klap op het achterhoofd van Shurnel Rene Jean Francois. Scheidsrechter René Sinke trok de rode kaart voor de OSVspeler.

Om nu te beweren dat het voor Rozenburg makkelijker werd gaat te ver. Sterker nog, vlak voor de rust werd de bal de paal geraakt bij een doelpoging van OSVer Ricardo Danning. Bryan vd Laan kreeg geel vanwege het vasthouden van een tegenstander. Helaas had arbiter René Sinke niet geconstateerd dat Bryan eerst aan het shirt werd getrokken. Zoals eerder vermeld wist OSV goed te verbergen dat ze met een man minder liepen. Sterker nog, in de 60e minuut werd het 0-1. Deze werd gemaakt door Thomas Lagerweij of het was een eigen doelpunt van één van de Rozenburgverdedigers. In dezelfde minuut stond de gelijkmaker al op het scorebord. Wederom een eigen doelpunt. Bryan vd Laan was aan de aandacht ontsnapt van de OSV verdedigers en kon de bal voor het doel brengen. De bal verdween via een OSVer in het eigen doel. 1-1!. In de 70e minuut verving Jeroen Brobbel de geblesseerd geraakte Sander Arkenbout.  Met nog ca. 10 minuten te gaan kon de ingevallen Floris vd Heuvel op het vijandelijke doel afgaan. Helaas kon hij deze kans niet benutten. Omdat OSV het ook niet lukte om nog een keer te scoren stond na 90 minuten de 1-1 op het scorebord.

As. zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd van 2018 op het programma.
    De uitwedstrijd tegen OVV in Oostvoorne.

Toon van Dijk

Voor meer foto´s, kijk op: https://flic.kr/s/aHsmofmYLq