• Zaterdag 30 oktober als Rozenburg 1 speelt tegen Strijen 1 is de pupil van de Week Dylan van Kooten. Dylan zou vorig jaar april al pupil van de week zijn maar daar toen alle wedstrijden gestopt werden is dit niet door gegaan.

Dylan is 12 jaar oud en jarig op 28 januari. Hij zit in de 1 e Havo/VWO klas van het Penta Collega in Rozenburg, zijn favoriete vakken zijn Wiskunde en Engels; Aardrijkskunde en Duits vindt hij niet leuk om te doen.

Hij voetbalt in de JO-13 en zijn positie is rechts voor of rechts achter. Zijn trainers/leiders zijn Davey Baert, Ryan Kruithof en Maxim Burema. Op de training doet hij het liefst partijen spelen.

PSV is zijn favoriete voetbalclub en Pogba zijn favoriete voetballer. Hij eet het liefst patat. Op de vraag wat hij later wil worden kan hij nog geen antwoord geven.

Zijn voorspelling van de wedstrijd Rozenburg- Strijen is 2-0
    Davey Baert is zijn favoriete speler van Rozenburg.

Wij wensen Dylan en zijn familie een gezellige middag toe.