• Volgens afspraak vond op vrijdag 22 december 2023 een evaluatiegesprek plaats tussen hoofdtrainer Ronard Venekamp, technische commissie en het dagelijks bestuur van voetbalvereniging Rozenburg. Hij heeft om moverende redenen aangegeven zijn aanstelling als hoofdtrainer van het 1e elftal in het seizoen 2024-2025 geen vervolg te geven.

    Het bestuur van Rozenburg betreurt zijn besluit zeer, maar waardeert zijn openheid en respecteert zijn beslissing.

    Het bestuur en technische commissie vinden dat Ronard Venekamp met toewijding, overtuiging en professionaliteit leiding geeft aan het eerste elftal van Rozenburg.

    In goed overleg zijn we overeengekomen om het huidige seizoen gezamenlijk zo succesvol mogelijk af te ronden. Samen met Ronard blijven we streven naar sportieve prestaties en de verdere ontwikkeling van onze spelers.

    Hoewel de aandacht zich richt op de tweede seizoenshelft, zal het het bestuur zich ook oriënteren in het vinden van een geschikte opvolger voor het hoofdtrainerschap. We zijn vastbesloten om een naadloze overgang te waarborgen en de positieve dynamiek en progressie binnen de club voort te zetten.

    Wij wensen Ronard alles goeds toe in zijn verdere carrière en danken hem voor zijn toewijding en inzet gedurende zijn tijd bij onze voetbalclub en kijken uit naar een succesvolle afronding van het seizoen onder zijn leiding.