• Ook in 2019 was het rood-gele diner een succes. Het uitspreken van een dank je wel aan de vele trouwe sponsors die Rozenburg telt. Bij La Caleta was Pepe Fernandez gastheer. Aan het einde van de avond tekende onder toeziend oog van Ton de Groot en penningmeester Tom van Veelen een sponsorcontract. Dat betekent, dat ook La Caleta met een fraai reclamebord zichtbaar is langs het hoofdveld. Het 73e reclamebord en dat is om trots op te zijn.

 • De motor achter de organisatie van deze avond is Ton de Groot. Hij liet niets aan het toeval over. Dat betekende, dat op het Raadhuisplein zichtbaar was, dat de sponsors deze avond bij elkaar kwamen. Naast lekker eten en drinken, met liefde en zorg bereid, de gelegenheid om te netwerken. Contacten leggen en in de komende tijd zaken doen met elkaar.

 •  

  Voorzitter Frank Schellenboom
  Na het openingswoord van Ton de Groot was het woord aan voorzitter Frank Schellenboom die met trots zag hoeveel begunstigers er waren, maar ook het bestuur gaf acte de préséance. Sponsoring die zo noodzakelijk is om juist dat beetje extra te kunnen doen om de vereniging draaiende te houden. En met de inzet, inspanningen, maar ook het enthousiasme van Ton de Groot is het in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een indrukwekkend aantal sponsors. Zij dragen de club een warm hart toe. Daar is de voorzitter, en met hem het hele bestuur, trots op.

 • In gesprek met de trainer
  Het lopend buffet was uitstekend verzorgd en de diverse gerechten vonden hun weg. Tussendoor ging Ton de Groot nog in gesprek met de trainer Peter-Marcel Nauta. Daaruit kwam naar voren dat Rozenburg trots mag zijn, wat er dit seizoen is bereikt. Maar ook wat er nog mogelijk is in de nacompetitie. Die start op 1 juni met een thuiswedstrijd op sportpark West.

 •  

  Sponsors welkom op sportpark West
  Aan het einde van de avond was het Pepe Fernandez die zijn handtekening onder het sponsorcontract zette. Andermaal was het rood-gele diner een succes. En het spreekt voor zich dat de sponsors ook op sportpark West van harte welkom zijn. Hoe leuk is het niet om elkaar daar te ontmoeten?