op drie plaatsen gewijzigd. Mitchell de Zeeuw, Jordie de Groot en de

Ruud Hakbijl en Sander Arkenbout.

• Pupil van de Week Colin Marcusse liet

zien hoe de doelman van de tegenpartij gepasseerd kon worden. Het pakte

echter anders uit. Na 4 minuten maakte Colin Reening de 0-1. ’s-Gravendeel

bleef de betere ploeg, maar slaagde er  niet in de 0-2 te scoren. Rozenburg kon niet

veel terugdoen behoudens een vrije trap van Bryan vd Laan die de lat raakte.

Even later scoorde Bryan wel, maar helaas werd de treffer afgekeurd wegens

buitenspel. Dit betekende een ruststand van 0-1. Na de rust kon een knal van de goed

spelende Vince Lissenberg uit de kruising worden getikt door doelman Ricardo Bakker.

Rozenburg kwam goed weg toen Martin Calmera de paal raakte. In de 53e minuut

kwam Rozenburg op gelijke hoogte door Nick de Bil die kon scoren na goed doorzetten

van Omer Faruk Ayyildiz.

• Rozenburg was in de 2e helft de betere ploeg en kwam na

84 minuten op 2-1 door Nick de Bil. Net op het moment dat de Rozenburg mochten

hopen op 3 punten maakte Colin Reening de 2-2. Nog één keer werd de rug gerecht

en dat leverde in de blessuretijd de winnende treffer op van wederom Nick de Bil 3-2.

Een welkome zege aldus. Buiten de 3 punten gaf ook het optreden van Sander Kraaijeveld

een goed gevoel. Hij speelde een prima wedstrijd tegen een goede tegenstander.

De eerstvolgende wedstrijd is uit tegen FC Binnenmaas dd 10 maart.