• Rozenburg wilde d.m.v. een overwinning de laatste plaats op de ranglijst verlaten. Mocht dit lukken dan kon die nare plaats op de ranglijst overgedaan worden aan de tegenstander van vanmiddag nl. Charlois SV. Dit moest dan gebeuren met gelegenheidsdoelman Vince Lissenberg, normaal gesproken de rechtsback. En het moet gezegd, hij deed het prima!
    Rozenburg begon goed aan de partij wat resulteerde in twee kansen voor aanvoerder Bryan van der Laan. Helaas wist hij niet te scoren. Charlois was slechts één keer gevaarlijk, maar Vince Lissenberg voorkwam erger. En zo leek de eerste helft te eindigen in een 0-0, ware het niet dat slecht uitverdedigen van Rozenburg een doelpunt van Charlois opleverde. De bal werd tegen de nr. 14 van Charlois, Enrico Wezer, aangeschoten waarna de bal buiten bereik van doelman Vince Lissenberg het doel in rolde.

Na de rust werd Silvio Spiessens de doelman. Vince Lissenberg kon zijn vertrouwde plaats, nl. de rechtsbackpositie weer opzoeken. De 2e helft was koud bezig toen de 0-2 op het scorebord verscheen. Sem Meulstee kon profiteren van geknoei in de roodgele defensie. De moed leek bij iedereen in de schoenen te zijn gezakt . Charlois SV vond het prima zo, dus van een echte wedstrijd was inmiddels geen sprake meer. In de 62e minuut verdween de bal via een Rozenburgs been achter de kansloze Silvio Spiessens. 0-3. Dit was tevens de eindstand. Met enig gevoel voor drama zou je kunnen zeggen dat de manier waarop Rozenburg vandaag de doelpunten tegen kreeg typerend is voor de manier hoe men zich door deze competitie worstelt. Misschien dat komende wedstrijd, thuis tegen Alexandria ’66, het kwartje de goede kant oprolt.

Toon van Dijk.