• Rozenburg 2 bekert verder: 0-7 overwinning


   
  Ondanks het vroege tijdstip(09.00h) een mooie overwinning tegen VDL uit Maassluis. Zonder de geblesseerde Omer toch een ruime zege met bij rust al een stand van: 0-4 door een o.a. een hattrick van Daan.

   

  Voor de meesten al jaren geleden om zo vroeg een wedstrijd te voetballen. Gevoetbald werd er naast het Tony Vilhena court op het fraaie kunstgras van het hoofdveld. Met best wel veel meegereisde supporters. VDL werd op eigen helft al vastgezet en kon zodoende niet tot aanvallen komen. Max, Daan en Nando kregen in het eerste kwartier al tal van kansen. VDL zocht het meer in de fysieke kracht als voetballend. Ook de shirtjes van Rozenburg werden op de proef gesteld van rekbaarheid. 

 • Na 20 minuten vond Daan het welletjes en gaat dwars door de verdediging heen van VDL. De moeilijke hoek verrast de keeper en de bal gaat het doel in: 0-1. Voor het doel van Rick blijft het rustig: hij gaat, net als Liam en Jelle, vanmiddag nog met het eerste mee. Kansen genoeg om de voorsprong uit te bouwen( Ricardo alleen voor keeper). Uit een hoekschop van Ricardo is het weer Daan die fraai inkopt: 0-2. Hij maakt zijn belofte waar aan Rishi: "zet me in de basis en??". Na het doelpunt van Max( 0-3) uit scherpe voorzet Jordis, doet Daan het koppend nog een keer: 0-4.

 • Na rust verslapt even de concentratie en probeert VDL met de macht der wanhoop er nog een offensief uit te rollen. Rick moet zelfs twee keer in actie komen! Ricardo lukte het vandaag niet om de bal in het net te krijgen: de lat was het dichtste bij. Martijn loste elk foutje achterin rustig op en konden allebei de Ryans mee de aanval in samen met Casper. Na zo’n aanval van Ryan v/d S. is het Max die afmaakt:0-5. Even later is het, na een assist van Jochem, dat Ryan met een geplaatst schot zelf scoort: 0-6. Maxim en Jordis krijgen vaak de bal wel voor het doel maar daar is het vol van verdedigers. Uit een voorzet van Jordis is het toch dat de eindstand van 0-7 wordt genoteerd(ed).

 • Rozenburg 2  scoorde er dus weer lustig op los en bekert daarom verder. Volgende week weer uit tegen Stellendam, maar dan voor de competitie.

   

  Foto’s en verslag: CoSp@n