• Collega is grensrechter bij het eerste van Zestienhoven en vertelde dat het derde ook eigenlijk selectie daar is. Een gelijkwaardige tegenstander dus. Alleen Yordis(blessure?) en Mitchell(zorgde dat de Plus zijn klanten kon bedienen) zag ik niet op West. Blessures van o.a. Omer zijn weer genezen. Een volle reservebank dus en Rishi die besloot met bijna twee verschillende elftallen te spelen. Tweede helft zes andere spelers. O.a. Liam vertrok naar den Bommel om het eerste te helpen naar de overwinning(2-3). Omer maakte zijn rentree in de tweede helft na blessure.

• Niveau van de tegenstander was redelijk maar Rozenburg kon zich niet daar overheen trekken: slechte passen en aannames alom. In de eerste tien minuten wel grote kansen voor Maxim en Max, maar faalden vandaag in de afwerking. Grootste kans was er voor Zestienhoven toen Rick ver zijn doel uit moest en de tegenstander met een lob hem wilde verschalken. Ryan S. moest redding brengen op de doellijn. Tegenstander verdedigde goed en een aanval met verdediger Martijn (assist Ricardo) bracht eindelijk de 1-0 op het scorebord

•

Tweede helft(met "ander" elftal) eenzelfde beeld: niet accuraat en onzuivere passen. Misschien wel iets meer fysiek aanwezig en een te veel solerende spitsen. Een verkeerd ingeschatte hoekschop bracht al snel de gelijkmaker: 1-1. Na een solo van Nando kon Maxim de 2-1 bijschrijven(foutje van de jonge keeper). Een vrije trap ala Brian v/d Laan trok de stand weer gelijk: 2-2

•

Rozenburg was het aan hun stand verplicht om voor de overwinning te gaan. Ook een beetje aan mij om maandag op het werk tegen collega te kunnen zeggen dat we nog steeds ongeslagen zijn dit seizoen. Na een reeks kansen op een rij was het Jeroen die de bal eindelijk in het doel kreeg:3-2

• Wat we de laatste wedstrijden al een beetje zagen is dat de spelers een beetje te gemakkelijk gaan denken. Volgens de vader van Liam zou een afstraffing niet verkeerd zijn om het vizier weer op goed voetbal te zetten zoals in het begin van het seizoen. Een extra probleem voor de trainer is het wel erg grote aantal fitte spelers. Een week de tijd voor de wedstrijd tegen Botlek.

Verslag en foto’s: CoSp@n