• Rozenburg 2 overwintert in het bekertoernooi

  Door in Vlaardingen met 2-4 te winnen van DVO’32 is het tweede weer een ronde verder. Na VDL was het nu DVO’32 dat uitgeschakeld werd in groep 4. Uitgeweken naar het Vlaardingse kunstgras met een heel schrale wind en met een handjevol toeschouwers, werd er een mooi resultaat neergezet door Rishi en zijn mannen zo vlak voor de winterstop.

 •  

  Behalve tegen de kou moest er ook tegen een fysiek sterke ploeg gevoetbald worden. Rozenburg zette, zoals gewoonlijk, de tegenstander flink onder druk. De nr. 3 en keeper van DVO echter lieten de kansen voor ons doodlopen. Max had zichtbaar moeite met de tegenstand en ook Mitchell en Maxim kregen geen ruimte. Toen na 10 minuten eindelijk DVO over de middenlijn kwam was het echter gelijk raak: speler kon ongehinderd uithalen:1-0. 


 • In de eerste helft was dit eigenlijk ook hun enige wapenfeit. Voor ons waren er nog talloze kansen van o.a. Ricardo, Mitchell en Maxim. Omer was in de ploeg gekomen voor Max maar moest met gele kaart ook weer een tijdje terug naar de dug-out samen met DVO speler. Dat was ook hun beste verdediger en zodoende kon Rozenburg net voor rust de stand gelijk zetten. Na actie van Maxim kon Jeffrey de bal over de keeper koppen:1-1. Zeker een verdiende ruststand.

 • Na het fluitsignaal voor de start van de tweede helft belandde de bal eigenlijk ongehinderd in ons doel via de kleinste man van het veld. Een soort doelpunt als van de pupil van de week:2-1. Daarna eigenlijk een zelfde beeld als in de eerste helft: een druk zettend Rozenburg en een tegenstander die eigenlijk niet verder komt als de middenlijn. Keeper redde nog veel voor DVO maar moest zich toch gewonnen geven voor een lob van Omer:2-2. Mitchell had niet zoveel geluk met zijn kansen maar een voorzet van hem zette Maxim in stelling voor de 2-3. Ook na dat er nog flink werd gewisseld(ruim aantal spelers op de bank) kon Rozenburg niet makkelijk uitlopen. Een veilige 2-4 werd door Ricardo verzilverd na een paar kansen op rij van hem.

 • Rozenburg bekert dus verder na de winterstop en blijft dit seizoen ook nog steeds ongeslagen in vriendschappelijke en competitie duels. Hopelijk gaat het team deze lijn doortrekken in 2019!

   

  Verslag en foto’s: CoSp@n: fijne feestdagen!