• Voetballen werd tot een minimum beperkt door het fysiek sterkere WCR. Grote kansen waren er daardoor van beide kanten weinig. Een moment van onachtzaamheid in de verdediging van Roz.6 bepaalde de eindstand:1-0.

Het einde van het seizoen nadert en daarmee ook het grote aantal afzeggingen. Er kon gelukkig een beroep gedaan worden op jongens uit de JO19-2. Hadden eigenlijk een wedstrijd om 09.00h. maar de tegenstander was niet op komen dagen. Daarom drie frisse invallers: David, Serrano en Nigel.

• Bekend met de jongens van het zesde pasten ze moeiteloos aan. Na een best intensieve warming-up werd er gestart op het warme complex. Met een ontstoken teen nam Mike de grensrechtervlag in handen.

• Was snel duidelijk dat WCR het fysieke geweld niet uit de weg nam. Wilden zich waarschijnlijk revancheren voor de 2-1 nederlaag op Rozenburg. Binnen tien minuten al de gele kaart voor een speler van WCR. De gelukkig goed fluitende scheidsrechter kon goed tegen het verweer van zijn “eigen” mensen tijdens de hele wedstrijd. Helaas toch wat mensen bij Rozenburg die liever heelhuids van het veld komen(geef ze groot gelijk). Van beide kanten daarom weinig vloeiende acties en weinig kansen. In de eerste helft wel meer kansen voor Rozenburg dan voor WCR. Een terugspeelbal ging maar net langs de verkeerde kant van de paal, dieptepass Jochem op Yanniek strandde bij de gevloerde Ivar. Ivar was even later dicht bij een doelpunt maar bal kwam op paal en terug in handen van keeper. Verder gevaar was er alleen uit vrije trappen van oa Jochem en Rick.

• Ook Frans moest in actie komen bij een vrije trap. Nigel, Wesley, Sereno en David hielden de verdediging prima gesloten.

Na rust, met extra drinkpauzes tussendoor, hetzelfde beeld: bijna elke opzet werd gesmoord door fysiek ingrijpen. Rozenburg kwam desondanks beter in het spel. Beetje overmoedig leidde dit jammer genoeg tot een momentje van onoplettendheid: speler kwam daardoor alleen voor Frans

• en scoorde het enige doelpunt van deze middag. De niet geïmponeerde Ivar moest het even later bekomen met een flinke tik van achteren op zijn hielen. Dit keer geen kaart terwijl het wel een doorgebroken speler was. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest maar de pogingen van Rozenburg strandden op de sterke jongens in de verdediging van WCR of de keeper.

Verslag en foto’s: CoSp@n