• Rozenburg gaat door in de nacompetitie!

Rozenburg is in de nacompetitie voortvarend van start gegaan. Het won nl. met 1-5 van Kethel-Spaland. Op een mooie grasmat begon Rozenburg met Jordie de Groot als rechtsback i.p.v. de afwezige Sander Kraaijeveld.

• Wellicht door de zomerse temperaturen waren er geen vermeldswaardige momenten te noteren voor beide doelen. Wel was Rozenburg de betere partij maar tot grote kansen kwam het niet. Tot de 25e minuut. De keeper van de thuisclub, Michel Zuur, kon een harde voorzet van Floris vd Heuvel niet onder controle krijgen. Bethslot Woldeamanuel was er als de kippen bij om de 0-1 te scoren. Bij een uitbraak van Kethel-Spaland slaagde spits Yuri Nooteboom van Kethel-Spaland er niet in om de bal in het lege Rozenburg te deponeren. Derhalve werd de rust bereikt met een 0-1 stand.

•

Na de rust ging Rozenburg verder waar het gebleven was. Dat resulteerde in een treffer van Paul Santra, nadat Bethslot Woldeamanuel de bal panklaar had gelegd. Bethslot werd enkele  minuten later gewisseld voor Stefan van Es. Rozenburg kwam niet in de problemen en de wedstrijd was na 66 minuten wel gespeeld toen Bryan vd Laan na aangeven van Floris vd Heuvel de 0-3 binnen kon schieten. Een kwartier voor het einde schoot Stefan van Es de stand naar 0-4. In de 80e minuut werd Nick de Bil binnen "de zestien" neergelegd. Scheidsrechter Anne Greveling kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Bryan vd Laan verzilverde deze kans middels een mooie "panenka". 0-5. De eindstand werd 1-5 door een "eretreffer" van Yuri Nooteboom.

• Door dit mooie resultaat staat de uitwedstrijd tegen OSV Oud Beijerland voor a.s. zaterdag op het programma.

Toon van Dijk

Foto's: Archieffoto's met dank aan Ruud Vermeer