• Rozenburg heeft zich ten koste van OSV geplaatst voor de finale van de nacompetitie. Op het moment van het tot stand komen van dit journalistieke hoogstandje was de locatie van de finale nog niet bekend. Tegenstander in die finale is Zuidland.
  Door de afwezigheid van Bethslot Woldeamanuel was er een basisplaats voor Stefan van Es. Jordie de Groot was de rechtsback ipv de niet geheel fitte Sander Kraaijeveld.

 • Onder moeilijke omstandigheden, windkracht 7 a 8, was Rozenburg de betere partij.

  Nadat er al wat kansen gemist waren door Rozenburg kwam het toch op voorsprong door een vrije trap van Bryan vd Laan. De bal toucheerde de kruin van OSV verdediger Loek Visser waardoor de OSV doelman kansloos was. 0-1 dus.

 • Rozenburg bleef kansen creeëren , maar men slaagde er niet in om de dik verdiende 0-2 te maken. In de 40e minuut raakte Floris vd Heuvel de binnenkant van de paal. Vlak voor de rust kwam Stefan van Es oog in oog te staan met de keeper van de tegenpartij, maar ook hij kon niet scoren. Met een 0-1 ruststand gingen de ploegen rusten.  

 • Na de pauze een iets sterker OSV. Dat resulteerde niet direct in grote kansen. Maar toch kwam in de 62e minuut de 1-1 op het scorebord. Een vrije trap van Shurnel Francois vanaf de linkerkant viel pardoes in het Rozenburg- doel. OSV kreeg nog wel meer kansen maar wist ze niet benutten. 20 minuten voor het eindsignaal kreeg Bryan vd Laan de bal op een presenteerblaadje aangeboden van Floris vd Heuvel. Hij schoot de bal echter naast.  Dus stond er na 90 minuten een gelijke stand op het scorebord.

 • Dat betekende een verlenging, waarin Rozenburg weer wat sterker was en kreeg wederom flinke kansen. De grootste mogelijkheid was er voor Floris vd Heuvel, die na prima aangeven van Onur Zaif voor de 2e keer deze partij de binnenkant van de paal raakte. Omdat er niet meer gescoord werd moesten er strafschoppen genomen worden. O.S.V. begon en zag de strafschop van  Laurent Brethouwer gestopt worden door Wouter Bloothoofd. Omdat beide partijen daarna niet meer misten, was er voor Floris vd Heuvel de moeilijke taak om de allesbeslissende strafschop te nemen. Hij deed dit uitstekend en schoot Rozenburg naar de finale!!

 • Toon van Dijk

   

  Foto’s door Ruud Vermeer, voor meer foto's klik hier